Ștefan Bănică a apărut în ultima vreme în diverse proiecte cu fiul cel mare, Radu Ștefan, care a cântat chiar și cu el la Sala Palatului, însă artistul nu a uitat nici de Violeta și pregătesc împreună o surpriză pentru fani.

Andreea Marin (46 ani) este foarte mândră de fiica ei, Violeta, care la 14 ani este frumoasă, talentată și deșteaptă.

Celebra prezentatoare Tv a dezvăluit în mai multe rânduri că fiica ei a moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl ei. Astfel, ea a mărturisit într-un interviu pentru emisiunea prezentată de Cristi Brancu, la Prima TV, că Violeta este foarte încântată pentru că pregătește alături de Ștefan Bănică o surpriză pentru fani.

Violeta-e-superbaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

“Violeta, așa cum e și normal, da, e domnișoară acum, a mai crescut, are aproape 14 ani și schimbăm idei sau accesorii, e aproape cât mine ca înălțime, mă bucur! E un moment frumos din viața noastră de mamă-fiica. Deocamdată e genul de tânără care poartă tricouri oversized și blugi sau pantaloni pe care eu nu i-aș fi purtat, dar asta e, e vârsta cu alte obiceiuri decât ale noastre și îmi place această provocare, o încurajez să fie creativă, de ce nu?”, a povestit Andreea Marin. Iar atunci când a venit vorba despre modă, s-a aflat și faptul că nu vedeta își sfătuiește fiica, din punct de vedere stilistic, ci invers. “Ea mă sfătuiește pe mine, e mai pricepută decât mine, fără niciun dubiu!”.

Întrebată ce carieră crede că ar urma Violeta, Andreea Marin a dat din casă și a “scăpat”, fără să vrea, un detaliu extrem de important. Deși are doar 14 ani, fiica ei deja compune melodii și e pregătită să iasă în lumina reflectoarelor.

“E devreme să spun asta, ce carieră va urma fiica mea! E foarte talentată în privința limbilor străine, în muzică. Tocmai a compus o melodie, sper să nu mă certe că am spus asta cu voce tare, pe care o înregistrează împreună cu tatăl ei. Matematica îi place la fel de mult, deci nu știu ce va alege. Dacă o întrebi acum, îți va răspunde că vrea să se facă avocat”, a mai completat vedeta, la Exclusiv VIP.

Citește și:

Miki de la Kpital s-a cununat civil! “Mi-a luat 18 ani, dar l-am convins să spună Da!”

Interviu EXCLUSIV Alina Vîlcu: ”Spațiile pe care le creez spun povești”