Andreea Mantea nu se teme să spună adevărul, iar acest fapt a dovedit-o chiar în cadrul podcastului Momentul Adevărului, unde a făcut dezvăluiri fără precedent despre viața ei personală. 

Prezentatoarea TV nu prea avut noroc în dragoste, iar vedeta a recuoscut că într-adevăr a fost înșelată de doi dintre foștii ei iubiți. Mantea chiar a dat detalii despre cum a aflat că partenerii ei erau infideli. 

Andreea a mărturisit că pe unul dintre ei chiar l-a prins asupra faptului, adică în timp ce era în tandrețuri cu o altă domnișoară.

Bruneta a menționat apoi că și-a dat seama că este înșelată de un alt partener, după ce i-a verificat telefonul și a văzut că avea conversații inadecvate cu o femeie misterioasă. 

,,O femeie știe. Îți dai seama. Nu am fost niciodată paranoică. I-am prins în fapt, pe unul imediat după…și pe unul prin mesaje, i-am văzut mesajele. I-am prins pe toți.

Nu am iertat înșelătoria. Fetele să treacă peste relație, pentru că nu merită. De ce să stea o femeie?˝, a declarat Andreea Mantea. 

Vedeta a mărturisit că nu concepe să ierte un bărbat care a o înșală și consideră că nici măcar nu are rost să întrebe un partener de ce a înșelat-o. Vedeta a mai precizat că o singură dată ar fi fost capabilă să ierte, chiar dacă era înșelată, însă Mantea nici nu a vrut să audă de așa ceva. 

Are Andreea Mantea un nou iubit? Adevărul despre viața sentimentală a vedetei: ”Nu o să mai stau să pierd timpul”

Andreea Mantea a anunțat recent că e o persoană singură, asta după ce s-a despărțit de fostul ei partener, coleg de televiziune. Vedeta a făcut și ordine în zvonuri, menționând dacă în momentul de față iubește din nou sau e tot o persoană singură.

Andreea Mantea a trecut recent printr-o nouă despărțire, asta după ce de-a lungul timpului a avut mai multe relații care s-au dovediat a nu fi cele mai potrivite pentru ea.

Prezentatoarea TV a ținut să precizeze că își dorește să nu mai piardă timpul pentru oricine și să se axeze mai mult pe ea și pe copilul ei, David.

Andreea Mantea a precizat că nu e într-o relație și se consideră oricum foarte câștigată dacă nu mai place pe nimeni, deoarece consideră că e mult mai bine așa. Ea spune că după o anumită vârstă nu te mai cuplezi cu oricine și ai alte standarde.

”Nu, după o vârstă îți ridici atât de mult standardele… Ai de câștigat dacă nu mai placi pe nimeni, e mai bine așa.

După o vârstă nu e de ceea ce îți dorești, e de ceea ce îți aduce viața. (…) Pentru nimic în lume eu nu o să mai stau să-mi pierd timpul, timpul meu prețios, pentru ce?”, a spus Andreea Mantea.

Nu vrea să fie mireasă: ”De la o vârstă încolo, deja e rușinos să te măriți”

Dacă în urmă cu ceva timp se gândea la ziua nunții și la cum va arăta în rochie de mireasă, acum acest lucru e deja de domeniul trecutului, deoarece Andreea Mantea nu mai vrea să facă nuntă și nici să îmbrace rochia la care multe domnișoare visează.

Ea susține că nu se mai vede deloc mireasă și nu ar mai vrea niciodată să facă acest pas, deoarece consideră că o relație poate funcționa și fără actul de căsătorie dacă există înțelege și dragoste.

„De la o vârstă încolo, deja e rușinos să te măriți. Consider că sunt extrem de fericită și de împlinită. Un om, când ajunge să fie împlinit, nu-i mai lipsește nimic. Și, atunci, nu mai are nevoie de nimeni. Orice ar veni în plus în viața lui, ar deranja echilibrul balanței care există. În viață, trebuie să avem un echilibru în toate”, zicea ea pentru Click.ro.

Vezi și Câți bani primește lunar Andreea Mantea de la Cristi Mitrea, drept pensie alimentară

Citește și:

Andy Garcia împlinește 66 de ani. Cum arată acum celebrul actor. Îl mai recunoști?

Cele mai recente imagini cu Julia Louis-Dreyfus după ce a învins cancerul