Este vorba despre nimeni altul decât Nusret Gökçe, cunoscut drept Salt Bae, celebrul bucătar care a devenit cunoscut în urma unui videoclip în care presăra sare pe carne într-un mod original. Încântată că a avut ocazia să-l întâlnească într-un restaurant din Istanbul,  Andreea Mantea se pare că s-a împrietenit foarte repede cu bucătarul, iar în cele din urmă s-a fotografiat alături de el.

Andreea Mantea s-a mutat temporar în Turcia

Andreea Mantea iubește din nou. Cum s-a fotografiat alături de noul iubitSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

 

Îndrăgita prezentatoare TV apare în imagine foarte zâmbitoare  la brațul lui Salt Bae, în timp ce într-o mână ține un pahar cu vin roșu. era extrem de zâmbitoare în prezența bărbatului și fericită că a reușit să se fotografieze alături de el. „Am început săptămâna bine!”, a scris Andrea Mantea, în dreptul postării. Fotografia a cucerit internatul și a strns în doar câteva ore peste 30.000 de like-uri.

Cine este Nusret Gökçe?

Mai mult, și David, fiul Andreei Mantea, a fost încântat să se fotografieze cu celebrul bucătar, iar în una dintre imagini Salt Bae chiar îl pupă pe obraz pe micuț.

Nusret Gokce a ajuns cu ajutorul unui clip să fie o adevarăta vedetă. Acesta a fost poreclit „Salt Bae”, nume ce pleacă de la modul în care obișnuiește să puna sare pe preparatele pe care le pregătește.

Salt Bae provine dintr-o familie foarte săracă

El era un bucătar cunoscut doar local în Turcia, însă după ce gilmulețul cu el s-a viralizat pe internet a devenit cunoscut în întreaga lume și e considerat unul dintre cei mai râvniți bărbați.

Co-proprietar de restaurant, acesta ducea deja o viață destul de bună. Însă, Salt Bae recunoaște că a plecat de jos și provine dintr-o familie foarte săracă. Gokce a povestit într-un interviu acordat cotidianului turc Hurriyet că a crescut într-o familie fără posibilități și a fost nevoit să muncească încă de copil.

„Sunt fiul unui miner. Tatăl și mama mea au fost analfabeți. Eu nu am putut să merg la școală din cauza sărăciei, a dificultăților financiare. Am început să muncesc mai întâi ca ajutor de măcelar, aveam doar 14 ani. Așa am căpătat pasiunea pentru carne”, a povestit el.

Gokce a mai povestit cum a ajuns la mișcarea care i-a adus celebritatea. „Mișcarea aceea mi-a venit ca un reflex, nu am făcut-o pentru show. Pur și simplu s-a întâmplat, iar oamenilor le-a plăcut. E ca și cum, atunci când termini o operă, mai aplici o semnătura”, a spus  pentru Hurriyet, Gokce, care este tatăl a nouă copii.

Citește și: