Vedeta TV este o femeie împlinită. Are o carieră de succes și un băiețel superb, iar acum și-a găsit din nou jumătatea. După mai multe dezampgiri în dragoste, Andreea a evitat să mai vorbească despre viața ei personală, dar a lăsat în ultimile luni că iubește din nou și este iubită, fără a da prea multe detalii. Mulți au crezut că bruneta s-a întors în brațele lui Cristi Mitrea, însă nu e deloc așa. Andreea a publicat prima imagine alături de iubitul ei pe Instagram, cu care trăiește o poveste de iubire în secret.

Andreea Mantea a mers la vot impreuna cu iubitul eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Andreea a împărtăşit doar o fotografie în care partenerului i se vede mâna, cu care a mers duminică la vot. „Hai la vot. Împreună pentru un viitor mai bun”, a scris Andreea Mantea pe Instagram.

În imagine se vede o fotografie a buletinelor lor, în care se văd timbrele de la votare, alături de o inimioară formată din mâinile lor. Iniţial, după ce Andreea Mantea a făcut poza publică, fanii s-au grăbit să spună că este vorba de tatăl băieţelului ei. Însă, Crustu  a postat și el, la rândul lui,   o altă fotografie pe reţelele sociale, iar pe spatele cărţii de identitate se vede un alt număr de voturi comparativ cu cel din fotografia Andreei Mantea, semn că bărbatul care i-a furat frumoasei vedete inima este altul decât tatăl băieţelului ei.

 

În plus, pe degetul vedetei se poate observa şi un inel care pare a fi de logodnă. Pesemne, Andreea și iubtiul ei au planuri mari de viitor.

Citește și: