Mai exact, Andreea a apărut recent în emisiune cu o rochie foarte mulată, în care i se vedea destul de suspect burtică, care i-a făcut pe mulți să creadă că ar fi însărcinată cu al doilea copil.

Mantea a declarat de multe ori că și-ar dori o familie numeroasă, fapt pentru care nu ar mira pe nimeni dacă i-ar face încă un frățior băiețelului ei, David.

Andreea Mantea, însărcinată cu al doilea copil? Imaginea care o dă de golSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Deși îndrăgita prezentoate TV nu s-a mai afișat în prezența niciunui bărbat de când a devenit mămică, în ultima vreme a devenit foarte apropiată de tatăl copilului ei, luptătorul MMA Cristi Mitrea. Cei doi nu și-au vorbit o bună perioadă de timp, însă acum par să se înțeleagă mai bine ca oricând. Oare s-a reaprins flacăra iubirii între ei și mai fac un copil?

Citește și: Mărturie emoționantă a unei cântărețe celebre: A pierdut trei sarcini, una după alta, dar a găsit puterea să meargă mai departe și e iar gravidă

Fanii emisiunii „Te vreau lângă mine”, încântați de Andreea Mantea

Andreei se pare că îi merge bine atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Fanii emisiunii „Te vreau lângă mine” par a fi foarte încântați de faptul că ea prezintă acum emisiune și au numai cuvinte de laudă la adresa ei.

„Felicitări, d-na Andreea pentru emisiune. Sunteți cea mai bună prezentatoare. Merge emisiunea ca pe roate ( cum se spune ). Acum ne uităm cu mare drag. Ați făcut ordine în emisiune. Succes”,  „Felicitari,Andreea! Îmi place că faci ordine în emisiune. Ești super tare prezentatoare!Bravo!”, „Andreea, ești super. Așa da prezentatoare. Ai făcut o schimbare bună în emisiune , acum mă uit cu drag la emisiunea ta”, i-au mai scris fanii.

Citește și: