Chiar dacă o alergie, care se manifestă prin erupții (destul de urâte) pe piele nu pare mare lucru, realitatea e destul de supărătoare. Asta pentru că vedeta face alergie la un aliment fără de care aproape că nu ne-am imagina viața, pentru că e bază pentru mai toate mâncărurile. E vorba despre banala, nevinovata, dar gustoasa ceapă.

Prezentatoarea show-ul “Casa iubirii”, de la Kanal D, a explicat pe contul său de Instagram ce sunt, de fapt, bubele pe care le vedem uneori pe fața sau pe corpul ei. Nu, nu sunt coșuri, a ținut ea să specifice. 

Andreea Mantea: „Am și pe spate, și pe mâini”

Aceste erupții sunt rezultatul unor alergii puternice, pe care Andreea le cam neglijează. „Am ajuns să fiu alergică la ceapă, destul de tare. Nu mai știu când am mâncat ultima dată ceapă.

 Pe fața mea sunt niste bubițe, au fost foarte mari, toate 3. A mai rămas una mai măricică, nu sunt coșuri, sunt bube. Și am și pe spate, și pe mâini, pentru că eu știu la ce sunt alergică și cu toate astea mă încăpățânez”, povestește bruneta.

„Chiar dacă iau antialergicele respective, tot mănânc. N-ai voie, punct!. Și eu, cu toate astea, mă încăpățânez și mănânc exact fructele interzise și mă umflu toată și de pete, și de bube. Pentru un moment de ăsta de plăcere, stau două săptămâni plină de bube și de pete.

Nu mă mai duc la doctor, că știu deja ce se întâmplă. Cele pe care le am acum sunt de la o salată cu ton”, a declarat Andreea Mantea pentru CIAO.RO.  

Ia un tratament agresiv pentru alergii

Pentru aceste alergii, care pot deveni periculoase dacă nu sunt stopate, vedeta ia un tratament complex, care include 10 pastile pe zi, după cum a declarat ea.

„Am o afecțiune destul de urâțică, care nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu, iar pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi, dimineața și seara, în total 9! 10, iartă-mă. Mă rog sunt 9, că una provoacă o somnolență fantastică și pentru mine sunt 9, aia a 10 nu mă mai interesează.

Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit”, a spus Andreea Mantea.

Prezentatoarea de la Kanal D are mereu cu ea un stilou de epinefrină (adrenalină) și l-a învățat și pe fiul ei, David, să îi administreze doza, în caz de urgențe.

În cele mai grave situații, după contactul cu substanța alergică, corpul poate intra în șoc anafilactic, aceasta fiind o reactie severă, care poate pune în pericol viața.

Vezi și Andreea Mantea a slăbit 10 kilograme: ”Dimineața pot să mănânc orice, chiar și slănină cu ceapă!”

Citește și:

Irinel Columbeanu a făcut publice, în premieră, fotografii din vacanțele cu fiica sa. E mereu lipită de el! Cine e femeia care apare mereu lângă ei

Dana Rogoz a ascuns un secret timp de 8 ani! Abia acum l-a spus