Îndrăgita prezentatoare TV a postat o imagine cu ea care le-a dat de bănuit fanilor. Andreea apare  cu un zâmbet mare pe buze și  îmbrăcată într-o rochie de culoare roz  aprins, ce îi scoate în evidență burtica. Mai mult, fotografia este însoțită de mesajul:  „”Viața e roz și roz este lumea toată/ #PutereaDragostei, începe de îndată!”.

MAnteaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Fanii nu au ezitat și au luat-o imediat la întrebări, vrând să știe dacă se pregătește din nou să fie mama.

„Ai bebe în burtică?”, „Ești însărcinată?” O femeie frumoasa și o MĂMICĂ MINUNATA , felicitări”
„Nu stiu daca viata e roz , dar tu ești frumoasă”, au fost câteva dintre comentarile internauților . Cu toate acestea, Andreea Mantea nu a dat nici un răspuns.

Prezentatoarea emisiunii „Puterea Dragostei’, care se filmează în Turcia, este în culmea fericirii. După o lungă perioadă în care a fost singură, Andreea a mărturisit recent că și-a găsit din nou dragostea. Dezvăluirea a fost făcută chiar de ea pe contul ei de Instagram.

După ce a făcut o postare despre iubire, un fan i-a scris: „ Sper să găsești pe cineva care să te iubească cu adevărat până la lună și înapoi”, iar răspunsul vedetei nu a întârziat să apară. „Deja l-am găsit’, a răspuns vedeta TV, fără să dea însă alte detalii.

Andreea Mantea are un copil cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea

După o relație tumultuoasă cu Ștefan Stan, Andreea Mantea a devenit foarte discretă cu viața ei personală. Așadar, a uimit pe toată lumea când s-a aflat că este însărcinată.  Prezentatoarea TV l-a adus pe lume în 2015 pe David Mantea, copilul rezultat dintr-o relație scurtă cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Ea și-a crescut singură băiețelul, dar în ultima vreme fiul ei s-a apropiat și de tatăl lui, iar Andreea și Cristi au devenit buni prieteni.

Citește și: