Vedeta Kanal D  a vorbit și despre o perioadă cruntă din vața ei când refuza să se mai uite în oglindă pentru că  fața ei a fost invadată pur și simplu de coșuri mari, în urma unor probleme hormonale.   Vedeta era atât de disperată să scape de bubele de pe față încât ajunsese  să se dea chiar și cu mir pe față.

Andreea Mantea, cu fața invadată de acnee. Cum arată vedeta fără machiaj: „Se uitau un pic cu scârbă la mine, mă arătau cu degetul...”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Mantea a făcut aceste dezvăluiri pe vlogul ei, unde a și atașat câteva imagini de pe vremea când era plină de coșuri. A făcut numeroase tratamente, își punea multe straturi de pudra și fond de ten și îi ruga pe producători să-i ia cadre de la distanță pentru ca oamenii să nu observe coșurile imense pe care le avea pe față.

Vedeta a adăugat că, de curând, au început să-i apară din nou coșuri, chiar dacă nu cu aceeași intensitate. Drept urmare, ia deja măsuri și face tratamente preventive.

Andreea Mantea susține că oamenii se uitau cu scârbă la fața ei

„Mă număr printre pesoanele care au avut, au și sper din tot sufletul să nu aibă, pe viitor, probleme cu acneea. A fost o perioadă foarte grea când am avut niște probleme hormonale și din cauza aceasta mi s-a umplut efectiv fața de coșuri. Coșuri imense, dureroase, care mă mâncau, pe care îmi doream enorm să le rup, să le storc, să le ard, să le tai… orice, doar să scap de ele.  A fost o perioadă cruntă din viața mea. Am încercat de la toți doctorii dermatologi până la tot felul de tratamente naturiste. Am ajuns să-mi dau și cu mir pe față. Nu că e un lucru rău, dar pur și simplu am ajuns să mă gândesc că poate există și o astfel de posibilitate…”, a povestit Andreea Mantea.

 

„Cei care erau pe lângă mine se uitau un pic cu scârbă la mine, mă arătau cu degetul: Ce are asta pe față”, a mai povestit Andreea.

Citește și: