Andreea Mantea este considerată una dintre cele mai frumoase brunete din showbiz-ul românesc. Și pe bună dreptate.  Ea publică pe rețelele de socializare imagini din Turcia, iar fanii o felicită pentru felul în care arată. Mai mult,  Andreea a postat și imagini din vacanța ei din Antalya,  unde s-a fotografiat în costum de baie, afișând un trup fără cusur.

Însă, vedeta Kanal D recunoaște că face eforturi mari pentru a arăta așa. Ea a renunțat  la prăjeli, pâine și sucuri din comerț, face mult sport și ține o cură specială, cu zer, care o ajută să scape de kilogramele în plus.

Andreea ManteaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și:  Gabriela Spanic, celebra „Uzurpatoarea”, a pozat goală pușcă la 45 de ani. Mai îndrăzneață ca niciodată

Andreea Mantea are 53 de kilograme

Cu toate acestea,  Andreea Mantea  are 53 de kilograme și 1,65 metri înălțime și recunoaște că este pofticioasă și mai trișează cu mâncarea. Ea a încercat tot felul de remedii naturiste ca să scape de kilogramele în plus, cum ar fi apa cu lămâie și ghimbir. Însă, după ce a început să se obișnuiască corpul  cu acest truc nu a mai avut rezultate. Astfel,  pe lângă sport, Mantea a dezvăluit că a încercat și o cură cu zer de capră care a avut rezultate spectaculoase.

„Am început o cură de zer,  zer de lapte de capră. Câte un pahar, dimineața pe stomacul gol. Știți că eu eram cu apa cu lămâie, cu ghimbir, cu afine. E destul de greu să stau s-o pregătesc și cred că s-a obișnuit organismul și nu mai are niciun rezultat. Și atunci am căutat pe internet tot felul de remedii naturiste și am ales zerul. Este minunat, este perfect. Am ajuns să slăbesc văzând cu ochii”, a spus  prezentatoarea de televiziune într-un Live pe Facebook.

 

Citește și: