Cei doi au publicat imagini de la botez pe paginile lor de Instagram și au atras  imediat admirația fanilor când aceștia le-au văzut țin utele. Andreea și Cabral și-au dorit ca petrecerea de la botezul fiicei lor să fie una 100% românească, așa că și hainele lor au fost alese pe măsură. Mai exact, au ales să poarte ținute tradiționale românești asortate. Cabral a purtat o ie, iar Andreea a o rochiță albă, iar pe cap o a purtat o coroniță de flori.

Andreea si CabralSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Andreea Ibacka a dezvăluit încă de acum ceva timp că  portul românesc va fi ales la botezul fiicei sale și a lui Cabral. „Nu ne dorim mare tam-tam pe tema aceasta. Important este să mergem la biserică după care va fi un grătar între prieteni, nu va fi la un restaurant. Va fi ceva cât mai intim, mai ales că ne dorim să abordăm o tematică românească. Aş vrea să ne îmbrăcăm în port românesc, în ie, chiar şi băieţii plus naşii Răzvan Fodor (43 de ani) şi soţia lui, Irina (30 de ani). Preparatele vor fi cu specific românesc, aşa ne dorim noi”, spunea vedeta.

Cabral, în vârstă de 41 de ani, este cunoscut publicului telespectator din postura de prezentator de televiziune. Cabral și soția sa, Andreea Ibacka, au devenit părinți de fetiță pe  4 decembrie 2018. Bebelușul este primul copil al blondei cu soțul ei, Cabral.  Fiica celor doi a primit numele  Namiko, care înseamnă copilul mării. . Prezentatorul de televiziune mai are o fiică, Inoke, din mariajul cu Luana Ibacka.

Citește și: