Soția lui Cabral  a dezvăluit pe blogul personal cum au ales numele fetiței. Andreea a mărturisit că a parcurs liste cu sute de prenume, în căutarea celui care să o definească cel mai bine pe fetița lor.

Însă,  de mare ajutor în alegerea numelui  a fost și prima fiică a lui Cabral, Inoke, ea fiind cea care le-a dat ideea. Astfel, în cele din urmă, Cabral și Andreea s-au oprit la un nume mai neobișnuit,  de inspirație japoneză: Namiko, care înseamnă „copilul valurilor”.

Andreea Ibacka și Cabral au dezvăluit ce nume au ales pentru fetița lor. Este deosebit și are o semnificație aparteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Cum arată Andreea Ibacka la două săptămâni după ce a născut. S-a pozat complet nemachiată

Numele a fost propus de Inoke, fiica lui Cabral din prima căsătorie

”Brief-ul a fost pur și simplu prea complicat. Alăturarea celor 2 nume de familie pe care le purtăm (deopotrivă exotice și alambicate), preferințele noastre divergente, dorința alegerii unui singur prenume, nici prea greu de scris ori pronunțat… toate ne-au dat serioase bătăi de cap.

Și-ți recunosc că am pornit la drum cu așteptarea că voi simți din prima clipă atunci când voi fi găsit prenumele perfect. De la prima auzire, de la prima vedere, cam acesta ar fi fost planul…

Și știu că pare greu de crezut, însă pur și simplu nu ne-am putut lăsa înduplecați. Am căutat și am scotocit până a expirat timpul. Așa se face că ne-am hotărât asupra prenumelui abia după ce am născut.

Prima zi de viață, prima alăptare. Cu toate că sugestia venise de ceva vreme de la Inoke, sora mai mare.

Acestea fiind spuse, vorba americanului, NAMIKO IBACKA is in the house începând de luna aceasta. Namiko, „copilul valurilor”, un nume de origine japoneză. Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar întâlnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanță. Asta înainte să te cucerească, așa cum a făcut și cu noi”, a scris pe blogul personal Andreea Ibacka.

Andreea Ibacka a născut pe 4 decembrie.  Micuța s-a lăsat mult așteptată, iar Cabral a fost cel care a făcut anunțul, punând o imagine cu frumoasa lui soție de la maternitate, chiar înainte să intre în sala de nașteri.

Citește și: