Cabral și Andreea Ibacka formează cel mai vesel cuplu din showbiz. Mereu puși pe șotii, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 10 ani, când s-au cunoscut pe platourile de filmare de la telenovela „Inimă de țigan”.

Acum Andreea Ibacka și Cabral vor deveni părinți și au dat vestea, într-un mod cu totul inedit. Andreea a făcut o postare pe pe blogul ei, unde a publicat o imagine cu ea și Cabral, alături de un cărucior și de cățeii lor, care poartă diverse mesaje la gât. Ea a povestit la Vorbește lumea că este însărcinată în cinci luni și deși au aflat din luna martie, nu au vrut să spună nimic până nu s-au asigurat că sarcina decurge bine. Însă, aceasta a mărturisit că încă nu știe sexul copilului.

”Am avut emoții. N-am vorbit despre sarcină pentru că am vrut să fim siguri că totul e bine. Doar familia și prietenii apropiați au știut.  Sunt în cinci luni, nu sunt chiar la început. N-am fost de niște săptămâni bune la ecografie, urmează chiar zilele viitoare și atunci îmi va confirma. Nu a fost foarte sigură treaba. Bebe, cu toate că este agitat, nu a vrut să ne spună mai multe despre el, se tot întorcea cu spatele…”, a mărturisit Andreea Ibacka în cadrul unei emisiuni TV.

Imaginea cu care Andreea si Cabral au anunțat ca vor deveni parintiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Fiica Irinei Loghin s-a măritat. Irinuca a moștenit trăsăturile mamei ei. Ce frumoasă e în rochia de mireasă

Andreea Ibacka a dezvăluit și la ce nume s-a gândit pentru fiica ei

Cu toate acestea, Andreea se pregătea de ceva timp să devină mămică. Drept dovadă stă o scrisoare pentru fiica ei, pe care vedeta a scris-o încă de acum patru ani, într-o campanie initiată de Coaliția de Prevenire a Cancerului de Col Uterin. Așadar, se pare că blonda își dorește o fetiță, care să-i semene, iar în scrisoare dezvăluie chiar și ce nume ar vrea să-i pună și îi povestește lucruri amuzante despre tatăl ei.

„Știu, pitico, vor mai trece câțiva ani până să-ți citesc rândurile astea, dar și povestea ”Doctorului Aumadoare”, își începe Andreea scrisoare pentru fiica ei.

„Cu toate astea, pentru că zilele trecute – scotocind prin biblioteca străbunicilor tăi – am dat peste cartea copilăriei mele, am pus-o deja deoparte. Sunt sigură c-o să-ți placa la fel de mult cât mi-a plăcut si mie, chiar dacă-i o distracție cu iz de anticariat și nu una la moda, cum sunt desenele cu zâne de la Disney. Apropo, s-ar putea ca taman zilele trecute să-ți fi ales numele. Ne-a dat prietena Monica tema de gândire pentru fetița ei – care e deja pe drum – și mi-am dat seama că-s șanse mari ca tu să fii Rania”, scrie soția lui Cabral, mărturisind că visează la fetița ei de când se știe.

Andreea Ibacka recunoaște că își dorea de foarte mult timp să devină mamă

„Draga mea, să știi că visez la tine de când mă știu. Mi te inchipui cu bucle blonde, ca mine, și cu niște ochi albaștri, la fel ca ai mei. Ei bine, draga mea, pentru că n-o să arati așa nu-i vina mea, e a lui taica-tu, să știi! Eu pot să fac orice numai să-i schimb lui jumătatea de african din care e plămădit nu, asa că pe sfert si tu vei fi afro. Asta înseamnă că ne luăm gudbai de la ochii albaștri, buclele blonde și pielea ca spuma laptelui. Și nu-i vina mea, să ne fie clar! Să mai știi, draga mea, că visez să te am în brațe de vreo câțiva ani. Ideal vorbind am depășit scadența cu vreo 3. Dar taica-tu și cu mine am hotărât că ar fi mai bine să așteptăm puțin până să te aducem la lumină. Promit c-o să-ți explic in detaliu cum stă treaba cu workaholicii când o să te faci mare. Chiar și așa, mi-ar plăcea să afli că taică-tu și cu mine ne contrazicem deja frecvent pe tema educației tale. El spune că am fost o tocilară si ca am stat prea mult cu nasul în cărți și nu pe afara, la socializare cu ceilalți copii, iar asta nu-i model de urmat, eu zic că a fost un golan și că părerea lui pe subiectul asta e irelevanta. Că a fost leneș si chiulangiu și ca învăța doar de nevoie sau dacă îi plăcea materia. E bun la istorie și la limba română, nu zic nu, dar în rest scârțâie din toate încheieturile. Și dacă și tu vei scârțâi în loc să înveți… iti dau de veste c-o să stau pe capul tău până vei învăța. Crede-ma, pot fi foarte insistenta, iar daca ai dubii intreaba-l pe suedez…”,  a mai scris Andreea.

Rania înseamnă femeie frumoasă

Mai mult, actrița îi explică fetiței ei că dacă va fi gălăgioasă, înseamnă că l-a moștenit pe tatăl ei. „Să știi, draga mea, că dacă vei fi o gălăgioasă de nestăvilit… vei fi pentru că-l vei fi moștenit pe taica-tu. Doar el, dragul de el, e un ghem ambulant de gălăgie, voioșie și halimai. Așa că daca gălăgia va fi parte din viața ta… să știi că-i vina lui”,  susține soția lui Cabral în scrisoare postată pe blogul ei, unde spune că își așteaptă fiica cu nerăbdare.

Numele Rania, are origine arabă și sanscrita, și înseamnă femeia frumoasă și mândră ca un trandafir, cineva la care îți face plăcere să te uiți, a se delecta.

Citește și: