Nu a fost deloc un moment simplu, recunoaște, cu lacrimi în colțul ochilor, Andreea Ibacka, mamă de doi. Asta, chiar dacă se pregătea mental pentru acest moment încă din februarie.

Se aștepta să fie emoționantă despărțirea, dar tot nu s-a putut stăpâni. În timp ce mama ei suspina și se ruga ca totul să fie bine, Namiko nici că putea să fie mai bine. Ba chiar i-a ținut mamei sale un mic discurs, menit să îi explice situația clar și răspicat. Fără drept de apel.

andreea-ibacka-pe-peronSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

”Ne pregătim din februarie pentru această zi. Atunci am înscris-o pe Namiko în prima ei tabără și vorba a rămas vorbă. Iar dimineață a plecat cu trenul într-o super aventură, distracție și declarație de independență… înainte să fi împlinit vârsta de 5 ani.

Când am intrat în gară simțeam cum mă sufoc de emoții. Dar nu am zis nimic. Și a zis ea: ”Să știți că atunci când îi văd pe colegii mei eu o sa vreau să stau cu ei, nu cu voi. Că am și eu niște colegi. Iar astăzi aleg echipa copiilor!”.

M-am bucurat că ea nu-mi împărtășește anxietatea de separare. Ba chiar a plecat în pasul ștrengarului. Apoi am urcat împreună în tren. Părinți și copii, justificat. Părinții cărau bagajul.

Fiecare copil are un troller din ăla mic, cel mai mic posibil, bagajul de mână din avion, cu tot cu 4 roți. Însă bagajul a fost azi adus pe brațe de câte doi părinți de căciulă, care au împărțit povara celor 8 kg. :))) Doar – doar să vadă toți unde se așează copilul, să mai câștige câteva secunde cu el/ ea.- Am făcut 3 poze de atmosferă și am coborât. Peronul plin de părinți, toți pregătiți să fluturăm batistele la plecare.

De fapt, nu chiar toți, una dintre mămici a uitat chiar să coboare la timp și a oprit trenul pentru a sări din mers (nu e un fel de a spune, vezi și în video). :)Șiii… au plecat. Și eu am mai plâns puțin. Întâi pe furiș, apoi la vedere, că și restul mămicilor sunt la fel de emotive”, a povestit cu umor, dar și printre lacrimi de emoție, Andreea Ibacka, care a și postat o înregistrare cu despărțirea din gară.

Da, fata ei a crescut mare! 5 ani! O mogâldeață de om plină de personalitate și dornică deja să-și deschidă aripile.

Încă puțin și se afirmă și personalitatea cu numărul 2, Tiago, băiatul vedetei cu Cabral. Timp de câteva zile acesta va fi vedeta din casa Ibacka, până când mama va putea răsufla ușurată că-și vede fiica înapoi acasăp, sub aripa ei protectoare.

Cabral și Andreea, la un pas să-și împlinească vizul cel mare?

Nu demult, Andreea mărturisea că ea și Cabral au un vis încă neîmplinit: acela de a merge singuri în vacanță. Deocamdată nici nu poate fi vorba, dar se pare că nu mai durează mult.

Cei doi nu mai pleacă singuri în concediu de mulți ani și, recent, și-au achiziționat o rulotă. Actrița mărturisește că trebuie să se pregătească temeinic înainte de orice plecare și că, de cele mai multe ori, bagajul ei este format din câteva haine, lucrurile copiilor fiind indispensabile în călătorii, de la medicamente, jucării, haine și tot felul de dispozitive.

„Nu plecăm fără copii, dar, poate, la un moment dat, când o să mai crească un pic, o să reușim și treaba asta. Suntem ceva mai organizați decât eram înainte. Intervine și factorul spontan, pentru că, uite, călătorim cu rulota destul de mult și atunci nu știi ce se întâmplă, unde ajungi, poți să prelungești cazarea, dacă îți dorești și programul îți permite.

Dar, atunci când călătorești cu copii atât de mici, sigur că trebuie să ai bagaje mai multe, adică trebuie să te pregătești un pic înainte, cel puțin să îi pregătești pe ei.

De multe ori la noi nici nu mă mai gândesc, 3-4 ținute le învârt între ele, îmi ajung, dar pentru ei trebuie să am schimburi suficiente, să am toată farmacia cu mine în caz că apare vreo urgență, jucării, cărți și așa mai departe”, a declarat Andreea Ibacka pentru Playtech.ro.

Vezi și Cabral, poză rară din familie: „E sor-mea. Și nu există mai multă dragoste. Efectiv nu există”. Artemis seamănă leit cu mama ei dar și După câțiva ani, Andreea Ibacka se întoarce în dormitorul conjugal! Imagini din casa lui Cabral

Citește și:

Motivul pentru care Bianca Brad a renunțat la fond de ten și alte produse cosmetice: „Mă feresc. Nu mă dădeam nici cu ojă”

Rona Hartner, detalii despre încă o luptă cu cancerul: „Mi-au descoperit la plămâni o tumoare de cinci cm. Cele pe creier sunt șapte”