Înainte să intre în sala de nașteri și să o strângă în brațe pe fiica lor, cei doi soți au făcut un selfie în care radiau de fericire. Imaginea emoționantă a fost însoțită de un mesaj scurt și cuprinzător: ‘Gata. E timpul’.

După câteva ore, Cabral a postat alte două imagini, una cu el în sala de nașteri, iar apoi a publicat o nouă poză, în care ține în brațe un hidrant și spune că fetița lui și a Andreei seamănă cu el. „Gata! Ui’ ce frumoasă e! Seamănă pe tac’su!!!”, a scris Cabral.

Andreea a ales să nască pe cale naturală și a avut emoții destul de mari pentru că micuța a venit mai târziu cu două săptămâni, față de data estimată de medici.

 

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Fetița s-a lăsat mult așteptată

“Cel mai tare cadou! Moșul vine mai devreme!! Yeeeyyy!Nastere ușoară! Sănătate și multă fericire!”, “Heeei, un pui de Ibaka stă să vină…Sa aibă nastere ușoară si recuperare rapidă (chiar și tu) ”, “Doamne ajută! Naștere ușoară și sănătate maximă tuturor! Sfântul Nicolae o să o ocrotească pe minunea ce o să vă bucure viața”, “Să fie într-un ceas bun!”, „Vezi că n-a fost doar grăsuță!  Anunță-l pe Sfântul Nicolae că mai are de umplut niște botoșei roz! Naștere ușoară și sănătate maximă! „Gata te-ai lămurit că nu este grasă? Naștere ușoară și un copil sănătos care să vă aducă numai bucurii!”, au fost doar câteva dintre mesajele faniilor.

Prietenii virtuali au răspuns astfel la gluma făcută de Cabral, zilele trecute, când a scris pe rețeaua de socializare că Andreea minte că e gravidă. ‘Eu cred că e doar grasă. Și ne-a mințit atâtea luni că ar fi gravidă, de-am stat ca băbălăul cu sufletul la gură. Sigur e grasă, sau balonată, ceva… că s-a făcut termenul și nu văd niciun copil în plus prin casă. Aloooo! Dă-mi copilu’, Andreea Ibacka!’, a scris proaspătul tătic pe una dintre rețelele de socializare.

Cabral mai are o fetiță

Andreea și Cabral s-au pregătit din plin pentru venirea noului membru al familiei. Ei abia și-au terminat de renovat casa și au reușit să aranjeze totul pentru venirea bebelușei.

„Prima veste bună ar fi că ne-am întors acasă după renovare. Mai avem nevoie de 2 zile să terminăm de despachetat și să ne declarăm pregătiți pentru sosirea bebelușei” a scris Andreea, pe facebook, în urmă cu două săptămâni.

Andreea Ibacka și Cabral  au dat vestea, într-un mod cu totul inedit. Andreea a făcut o postare pe pe blogul ei, unde a publicat o imagine cu ea și Cabral, alături de un cărucior și de cățeii lor, care poartă diverse mesaje la gât. Ea a povestit la „Vorbește lumea”  că  nu au vrut să spună nimic până nu s-au asigurat că sarcina decurge bine. Cabral mai are o fată, Inoke, din căsătoria cu Luana Ibacka.

Citește și: