Coşmarul a început pe când Andreea se afla în vacanţă cu Cabral, soțul ei, în Malta, povestește vedeta pe Instagram.

“N-am povestit asta atunci, însă în 2018 am fost la un pas de a naşte prematur. Aveam 27 de săptămâni de sarcină, un copilaş de aproximativ 1 kg în burtică şi eram în vacanţă în Malta. Timp de câteva zile am avut contracţii aproape fără pauză. Dese, regulate, aşa cum nu ţi-ai dori să apară înainte de termen.

Iar pe insulă am descoperit un sistem sanitar complet nepregătit, trăind tot timpul cu senzaţia că aplicaţia mea de sarcină îmi oferă mai multe informaţii preţioase decât personalul de gardă cu care am interacţionat la „cel mai bun spital privat de-al lor” – ăși începe ea relatarea.

”(…)rezumând… m-au anunţat că urma să nasc în noaptea respectivă şi apoi m-au trimis înapoi la hotel, pentru a nu se complica cu o turistă cu probleme de sarcină. Pe ieşire „m-au liniştit”, în schimb, spunându-mi că sunt şanse ca bebeluşul să supravieţuiască”, povesteşte Andreea clipele terifiante prin care a trecut.

“M-am întors în România şi cu multă grijă din partea doctorului meu, cu rugăciuni, cu tratament, cu repaus la pat timp de 6 săptămâni, am născut peste termen (la 41 de săptămâni) o fetiţă perfect sănătoasă. Ştiu, sunt un caz norocos!”, mai spune Andreea, care nu poate uita însă că a fost la un pas de tragedie Și, culmea, asta nu s-a întâmplat în România.

Recent, vedeta a născut și un băiețel, al doilea copil al său și al treilea pentru Cabral, care mai are o fetiță dintr-un mariaj anterior.

Vezi și Andreea Ibacka a făcut primele declarații după ce a devenit mămică. Cât mai rămâne în spital?

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Cove: ”Viața e plină de… surprize-surprize și eu le iau ca atare”

Prințul Albert a rupt tăcerea și a recunoscut că prințesa Charlene nu se mai află în Monaco: „Nu vă pot spune mai mult”

Vezi şi locuri de vizitat în Malta!