Cei doi au devenit părinți pe 4 decembrie, anul trecut, iar Andreea este o mămică foarte dedicate. Însă, de câte ori micuța  Namiko doarme și vedeta are un moment de respiro, aceasta postează pe blog sau mai trage un ochi pe rețelele de socializare. Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când într-o fotografie a prezentatoarei TV Corina Caragea, l-a văzut în fundal pe Cabral, la o masă cu o altă femeie. Reacția Andreei este de-a dreptul fabuloasă, iar fanii au râs cu lacrimi.

 

View this post on Instagram

 

Na poftim ce avem noi aici!? @cabralibacka comunicativ, interlocutor necunoscut frezat cu placa. ? Pentru ca o nevasta ramane vigilenta, fie ea seara de fotbal ori de bigudiuri. #ucl #hubby #busted

A post shared by Andreea Ibacka (@andreeaibacka) on

 

„Na poftim ce avem noi aici!? @cabralibacka comunicativ, interlocutor necunoscut frezat cu placa. ???? Pentru că o nevastă rămâne vigilentă, fie ea seara de fotbal, ori de bigudiuri. #ucl #hubby #busted” , a scris Andreea, care a postat dovada pe contul personal de Instagram.

Situația amuzantă a fost rezolvată rapid. Domnișoara misterioasă este o prietenă a celebrului cuplu, care purta o conversație amicală cu Cabral.  „Știu ca n-o să mă crezi dar eu sunt în poză. Trimit geaca la expertiză.” , a scris aceasta.

Cabral nu a ezitat și a venit imediat și el cu replica.  „Trebuia să o lași să fiarbă!” , a scris simpaticul prezentator.

„Detectivul din orice femeie. „, „Suntem mai ceva ca un agent FBI! „, „Un adevărat detectiv!”,au scris câtiva fani amuzați.

Citește și: