Peste 22.000 de aprecieri a primit soția lui Cabral la o fotografie în care apare într-un costum de baie verde sexy, dar conservator în același timp.

Andreea-Ibacka-sexy-la-plajaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Cei mai mulți îi laudă frumusețea naturală, delicatețea, silueta fără cusur și chiar pielea care nu vrea să se bronzeze. Însă cineva are și un reproș la adresa ei: ”Esti frumoasa si gingasa, iar pozitiile asa-zis sexi sunt aproape un sacrilegiu pt fiinta ta ….”.

Când nu pozează sexy la plajă, Andreea e soție și mamă cu normă întreagă. Într-un interviu recent, aceasta povestea despre cum e să fie mamă pentru Namiko. „Este minunat să fii mămică, nu pot să descriu în cuvinte și sunt convinsă că mămicile care ne urmăresc înțeleg. Nimic nu te pregătește, în schimb, pentru experiența asta.

Ușor nu este. Programul nu-ți mai aparține cu adevărat. Toate activitățile se conturează în jurul programului bebelușului”, declara ea.

Cabral și Andreea au devenit părinți pe data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. S-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani.

Vezi și Andreea Antonescu, apariție incendiară în costum de baie! Vedeta are un corp de invidiat

Citește și:

Ce repede a trecut timpul. Fiica Alessandrei Stoicescu a împlinit deja un an

Cum arată Sasha, nepotul lui Florin Piersic, la 4 ani. E o frumusețe de băiat!