„Băiețel sau fetiță? O întrebare pe care în ultima vreme am auzit-o mai des ca ”Bună ziua!”.  O curiozitate firească, până la urmă. Cu toate că variantele de răspuns ar fi intrat în viețile noastre cu fix aceeași bucurie. Și dacă tot a venit vorba, nu pot să nu menționez legendele urbane, metodele populare de previzionare timpurie a sexului bebelușului. Dar și rata lor de succes. O burtă țuguiată în caz de băiețel și o burtă mai lată în caz de fetiță. Ei bine, eu am ajuns la borna primelor 6 luni și, da, bifez o burtică țuguiată, după cum ar spune unii. Un ritm cardiac mai alert în caz de fetiță (apropiat de limita superioară normală BPM) sau mai domol în caz de băiat. Mai alert, să fie primit… în cazul nostru. (…)Și am putea continua mult și bine… cu poziția de somn, durerile de cap, ș.a.m.d. Dar fiindcă niciunul dintre semnele de mai sus nu a fost dovedit știintific drept indicator pentru determinarea sexului copilului, discuțiile cu pricina rămân doar o modalitate amuzantă de a încerca să ghicim. Și… de ce să mai lungesc suspansul? O SĂ AVEM O FETIȚĂ! ”, a mărturisit Andreea Ibacka pe blogul ei.

Ce semnificație are numele la care s-a gândit Andreea pentru fetiță

Andreea a dezvăluit într-o scrisoare mai veche, de acum patru ani, pe care a scris-o într-o campanie initiată de Coaliția de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, ce nume ar vrea să aibă fetița ei când va deveni mamă. Astfel, ea a precizat că i-ar plăcea să se numească Rania. Numele are origine arabă și sanscrita și înseamnă femeia frumoasă și mândră ca un trandafir, cineva la care îți face plăcere să te uiți, a se delecta.

Cabral și Andreea Ibacka formează cel mai vesel cuplu din showbiz. Mereu puși pe șotii, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 10 ani, când s-au cunoscut pe platourile de filmare de la telenovela „Inimă de țigan”.

Acum Andreea Ibacka și Cabral vor deveni părinți și au dat vestea, într-un mod cu totul inedit. Andreea a făcut o postare pe pe blogul ei, unde a publicat o imagine cu ea și Cabral, alături de un cărucior și de cățeii lor, care poartă diverse mesaje la gât. Ea a povestit la Vorbește lumea că este însărcinată în cinci luni și deși au aflat din luna martie, nu au vrut să spună nimic până nu s-au asigurat că sarcina decurge bine.

Citește și: