Adela Popescu, Radu Vâlcan și cei trei copii ai lor au ajuns în Republica Dominicană pe 27 iulie, după un zbor cu peripeții. Iată că după două săptămâni, timp în care a filmat de zor pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Cabral și-a văzut și el familia reîntregită. Andreea Ibacka și cei doi copii, Namiko și Tiago, au ajuns și ei săptămâna trecută, în Dominicană și au luat deja pulsul plajei exotice de la Marea Caraibilor.

Andreea Ibacka, soția lui Cabral, pictorial fierbinte în Dominicană

„Viața în Dominicană n-are nevoie de filtru. Probabil au cele mai frumoase culori pe care le-am văzut vreodată: apa, vegetația, răsăritul… toate par desprinse de pe o altă planetă. Nu m-am putut abține deci, am lăsat lopățelele și castelele de nisip și pentru câteva minute m-am jucat de-a sirena din Caraibe. Swipe stânga, să vezi și întâlnirea cu pirații, tot din Caraibe și dânșii”, a scris Andreea Ibacka în dreptul unor imagini splendide, în care apare în singură, în costum de baie, dar și alături de Cabral și de copii.

andreea-ibacka-2-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Andreea Ibacka a fost nevoită să zboare 13 ore, cu escală, cu doi copii mici,. pentru a ajunge la „locul de muncă” al soțului ei. Dar efortul a meritat, căci familia se poate bucura și de o vacanță exotică, împreună. Mai mult, Namiko și Tiago au și 3 parteneri de joacă acolo, pe care îi cunosc foarte bine. Este vorba despre copiii lui Radu Vâlcan și ai Adelei Popescu, Adrian, Alexandru și Andrei.

Cine sunt concurenții de la „Sunt celebru scoate-mă de aici”

PRO TV a anunțat lista completă a vedetelor de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, show-ul care supune celebritățile la provocări extreme. Izolate, departe de casă, fără acces la telefon sau internet, trăind sub cerul liber într-o junglă plină de animale și insecte, fără hrană și fără confortul domestic, 12 celebrități au acceptat provocarea vieții lor: să lupte pentru titlul de Regele sau Regina Junglei.

Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant) sunt cei 12 concurenți care vor trăi aventura Sunt celebru, scoate-mă de aici!, prezentată de Cabral și Adela Popescu.

Citește și: S-a reîntregit și familia lui Cabral. Andreea Ibacka a ajuns în Republica Dominicană cu ambii copii. Imagini adorabile de la plajă, cu toată gașca

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan au ajuns în Dominicană, după ce au zburat 13 ore cu 3 copii mici. Incredibil ce imagini a publicat, din avion