Vedeta a fost invitată în emisiunea „Agenția VIP” și a povestit totul despre viața de mămică, dar și despre planurile de viitor pe care le are, alături de Cabral, dar și-a amintit și de cumpăna pe care a avut-o în timpul sarcinii.

„Copilul este foarte bine. Este veselă, este o mâncăcioasă. Are genele lungi, așa, întoarse. Vreau să fie în continuare un copil sănătos, nu am avut probleme cu ea. Am avut un copil mare, cel mai mare de la secția de neonatologie. Cel mai lung și cel mai grăsuț.  A fost foarte mare și puternică. A avut 3,600 la naștere și 52 de cm, acum a ajuns la 60 deja”, a spus Andreea.
„Doarme noaptea, 7-8 ore și o trezesc eu. Eu o alăptez și mesele sunt foarte dese cam la 3 ore. Mănâncă foarte bine ziua, noaptea doarme. Ia foarte mult în greutate. Deja a crescut foarte mult”, a mai spus Andreea.

Cabral este un tătic dedicat

Întrebată cu cine seamănă micuța Namiko, Andreea a dezvăluit că micuța nu seamănă foarte bine cu Cabral. „ E înaltă! E o combinație, nu ne dăm seama. Nu seamănă atât de bine, nici cu el, nici cu mine. Este foarte frumoasă după standardele noastre, ne dorim să fie sănătoasă în primul rând și vedem mai încolo cu cine seamănă”, a dezvăluit Andreea.

Soția lui Cabral a recunoscut că a avut probleme în sarcină, dar a reușit să treacă peste. Andreea a povestit că a vrut să nască natural, dar nu s-a putut și a fost nevoită să nască prin cezariană.

„Eu în general nu prea vorbesc despre probleme, decât atunci când acestea trec. Toată lumea are necazuri. A fost o perioadă de cumpănă pentru că cu 3 luni înainte de termen am ajuns la camera de gardă cu contracții regulate de naștere cu riscul de a naște prematur, iar problema a fost că eram plecați din țară. Ama vut emoții duble. Eram în concediu, în Malta. Aveam 6 luni și jumătate de sarcină, nici pomenală de sarcină și nu anticipam nicio problemă pentru că nu am avut nicio problemă până atunci. (…) În concediu, am stat mai mult în cameră, pentru că mi s-a recomandat repaus total. Apoi am stat cumințică la pat și am depășit cumpăna.  Am ajuns la 9 luni, aproape la 9 luni și jumătate, a fost bine. Eram cu casa neterminată, am așteptat să fie cât de cât gata și după s-a întâmplat. Ne-am găsit foarte greu numele pentru fetiță. Am găsit până la urmă un nume japonez, Namiko. Familia și prietenii erau convinși că îi ducem cu vorba. Numele ăsta ni l-a propus sora ei mai mare”, a spus soția lui Cabral.

Botezul va avea loc în vară, în grădina casei

Andreea a dezvăluit și când vor face botezul micuței. „Botezul îl vom face la vară, cu familia, cu prietenii, în aer liber, la un grătar la noi acasă”, a spus Andreea.

Vedeta a mărturisit și faptul că vrea să devină din nou mamă. Frumoasa blondă a mărturisit că ea și Cabral își mai doresc și un băiețel.

„Ne vedem la băiețel. Am numele pentru el, dar nu îl spun!”, a declarat Andreea Ibacka.

Andreea a mai spus că e foarte fericită că soțul ei Cabral este un tătic foarte dedicat și este foarte prezent în viața micuței, el fiind și cel care îi face băiță lui Namiko.

Andreea Ibacka este o actriță în vârstă de 33 de ani. Este cunoscută publicului telespectator grație telenovelelor în care a jucat de-a lungul anilor.  Cabral, în vârstă de 41 de ani, este cunoscut publicului telespectator din postura de prezentator de televiziune. Cabral și soția sa, Andreea Ibacka, au devenit părinți de fetiță la sfârșitul anului 2018. Bebelușul este primul copil al blondei cu soțul ei, Cabral.  Fiica celor doi a primit numele  Namiko. Prezentatorul de televiziune mai are o fiică, Inoke, din mariajul cu Luana Ibacka.

 

Citește și: