Ziua cea mare a sosit. Andreea Ibacka a intrat în travaliu și ea și Cabral s-au urcat rapid în mașină și au plecat la spital. Cel care a dat vestea a fost prezentatorul Pro Tv care s-a filmat în mașină, pe drum spre spital, alături de soția sa, care este foarte emoționantă.

Andreea și Cabral se pare că-și vor ține în curând băiețelul în brațe. Cabral le-a dezvăluit fanilor că soția lui a intrat în travaliu și a făcut publice imagini cu ei în mașină în drum spre spital, în timp ce fac glume, având mesajul: „Vine bebelușul”.

„Andreea, unde mergem noi acum?”, începe Cabral discuția.

Andreea: „Ce? În Băneasa(râde)”.

Cabral: „Ce facem noi acolo?”

Andreea: „Haide, nu ma mai face sa râd. Mi-a dorit să fiu in travaliu și ce crezi? Sunt. Acum sunt…”

Andreea i-a sugerat lui Cabral să mai stea totuși pe lângă spital că poate e alarmă falsă și merge și ea acasă, dar îndrăgitul prezentator, pus pe glume, i-a spus răzând că el merge la bere.

Cabral: „Se livrează, ă?”

Andreea: Cred că da! Nu știu, mai rămâi și tu prin zona pe acolo, prin cartier..

Cabral: Păi ce treabă am eu? Eu mă duc cu băieții la bere, tu să faci copilul.

Fire pozitivă și plină de viață, soția lui Cabral a trăit din plin, chiar și pe timpul sarcinii. Mai mult, recent, chiar cu o burtică destul de mare, actrița a sărit gardul casei sale, dându-i mari emoții soțului ei.

andreea-in-drum-spre-spitalSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Acum, însă, resimte sarcina avansată și a destăinuit fanilor că lucrurile nu mai sunt așa de simple. Actrița a postat pe Instagram o serie de fotografii care o înfățișează în ultima lună de sarcină, scriind și câteva rânduri emoționante.

”Aceasta sunt eu, emoționată, cu câteva zile înainte de nașterea celui de-al doilea copil. Și recunosc, sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo, altele în care încă mă minunez atunci când îmi văd reflexia măricică în oglindă și destule nopți în care respir greu cu așa burtică.

Însă miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutățile, iar burtica aceasta de care îmi va fi dor în curând îmi oferă atâta bucurie. Ba chiar sunt momente în care mă simt mai frumușică cu rotunjimile actuale, așa cum s-a întâmplat și la ședința aceasta foto memorabilă”, a scris soția lui Cabral.

”Mi-a mâncat tinerețile (n.r. râde). M-a cunoscut de mică, da. Bine, el îmi spune același lucru, dar i-am dat răgaz până la 30 de ani. Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi de cele mai multe ori facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor, dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative.

Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul despre celălalt. Eu am lăsat mai mult de la mine. Eu așa am senzația. Sunt o femeie foarte înțelegătoare”, a declarat Andreea Ibacka la Antena Stars.

Citește și:

Gabriela Spanic, de nerecunoscut la 23 de ani de la apariția în „La usurpadora”. Anunțul făcut de actriță

El este unul dintre cei mai doriți bărbați din lume, dar cum arată copiii lui Jason Momoa