După mai multe încercări de a da marea veste despre sexul bebelușului, Andreea Ibacka a dezvăluit, în sfârșit, că ea și Cabral vor avea un băiețel, iar reacția prezentatorului este fabuloasă.

Andreea Ibacka a publicat mai multe filmulețe în care voia să-i dezvăluie soțului ei sexul bebelușului, dar prezentatorul TV a declarat în repetate rânduri că nu vrea să afle dacă va avea băiat sau fetiță. Cu toate acestea, Andreea, care e însărcinată în luna a opta, a insistat să dezvăluie totul. Astfel, Andreea Ibacka a intrat în baie peste Cabral, care se afla în cadă, și a aruncat cu un tub de confetti de culoare albastră, dezvăluind astfel că vor avea un băiețel.

”E băiat, e băiat, hehehehe! Mi-ai dat în ochi, e băăăăiat! Dă să te pup. „Nu te-ai lăsat, nu? E băiat? Nu îmi vine să cred. Incredibil”, a spus fericit Cabral.

„N-am avut încotro, Andreea Ibacka mi-a dat de m-a julit.S-a dat cu confetti… de o anume culoare.Nu fiți spoileri, lăsați oaminii să fie și ei surprinși! ”, a postat Cabral pe Facebook.

237325486_382935976528947_6874559299653869748_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Andreea Ibacka și Cabral sunt mai fericiți ca niciodată. În curând, ea și soțul său vor deveni părinții unui băiețel.

„Termenul este la început de octombrie, dar este posibil să se întâmple și mai devreme, poate la finalul lunii septembrie. Am deja o operație de cezariană, destul de recentă, deci opțiunea este clară, la impuse. Se anunță un alt bebe bine făcut, oricum. Iar fiecare ecografie reconfirmă proporțiile”, a spus ea pentru a1.ro.

Andreea Ibacka, în vârstă de 35 de ani și Cabral, în vârstă de 43 de ani, mai au împreună o fetiță, pe Namiko. Prezentatorul TV mai are o fată, pe Inoke, din timpul căsniciei cu Luana. Andreea și Cabral sunt căsătoriți din 2011.