Vedeta Pro TV a dezvăluit că a fost nevoită în vară să dea și ea jos  9 kilograme,  pentru a se simți iar bine în pielea ei. Andreea a mărturisit că nu este o adeptă a operațiilor și de aceea a preferat să facă sport și să fie atentă la alimentație.

A reușit să dea jos 9 kilograme adoptând un regim alimentar sănătos. Ea a reușit să slăbească de la 64 de kilograme la 55  de kilograme, la o înălțime de 1,62 m, cu o dietă care nu e deloc strictă.

Citește și: Edith Gonzalez, starul din „Salome”, apariție de senzație la un eveniment. Ce schimbare de look spectaculoasă

A încercat să facă și sport

Andreea susţine că a ţinut un regim din care a exclus carbohidraţii,  adică nu a mai mâncat pâine, paste făinoase, pizza, produse de patiserie sau dulciuri. Însă a făcut sport cu regularitate și a mers la masaje și la împachetări corporale.

“Sportul e baza şi un pic de atenţie la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operaţiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecţie. Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul știrilor. Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce știm sigur că ne va aduce niște kilograme în plus. Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat. Din pacate, însă, nu vă pot da rețeta. Si atunci vă doresc să o gasiți, să stiți că, dacă veți face, daca veți trăi lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Si bonus: să faceti un pic de sport în limita timpului”, a declarat  Andreea Esca pentru Libertatea.ro.

 

Citește și: