Este la pupitrul știrilor Pro TV de ani mulți și toată lumea se întreabă cât va mai rezista vedeta pe micile ecrane. În acest sens, știrista spune că în domeniul ei nu se pune atât de mult accent pe aspectul fizic, ci mai mult se caută să fii credibil și să transmiți publicului un mesaj real.

Ea crede că, datorită acestui lucru, nu va fi îndepărtată prea curând de la televizor, în favoarea colegelor de breaslă mai tinere. Asta, deși admite că ea însăși a luat în calcul, la un moment dat, să renunțe la acest job și să facă și altceva.

„Eu cred că până te dau afară sau îți găsesc un înlocuitor. În America am văzut că au emisiuni și la 90 de ani. În alte țări mult mai mult preț pe… să fii tânără, să arăți bine. Depinde și de emisiune. Dacă e vorba de știri, cred că poți să prezinți până mai târziu, pentru că este vorba despre credibilitate, despre ceea ce spui și nu neapărat de cât de frumoasă ești”, a declarat Andreea Esca în cadrul podcastului lui Marius Manole.

Andreea Esca, la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Foto: InstagramSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ce spune despre plecarea de la Pro TV

A existat însă și un moment în care vedeta de la Pro TV s-a gândit să-și facă propriul show, pe cont propriu. Chiar dacă s-ar fi putut bucura de un real succes, datorită notorietății pe care o are, aceasta spune că nu și-a dorit nicio clipă să-și riște „siguranța”. Indiferent de ce s-ar întâmpla, locul de la pupitrul știrilor îi oferă un venit stabil, grație contractului pe durată nedeterminată pe care l-a semnat.

În plus, e de părere că oamenii își vor dori întotdeauna să știe ce se întâmplă în țară și în lume, astfel încât mereu vor urmări la TV știrile serii.

„Nu! Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la ştiri şi să fac doar asta. Şi nu pot să fac asta, aşa că am abandonat.

Ştirile sunt ştiri, orice s-ar întâmpla. Emisiunile pot avea succes un sezon şi, după nu știi, dacă mai merge și sezonul următor. Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu mă simt confortabil cu ideea asta. Am contract pe o perioadă nedeterminată, mărturisește Andreea Esca.

Cum își protejează vocea

A vorbi în fiecare seară în fața unei țări întregi nu este o sarcină deloc ușoară, ci presupune o mare atenție la vocea care trebuie să rămână mereu intactă. În acest sens, Andreea Esca spune că s-a confruntat cu câteva probleme în ultima vreme, motiv pentru care are și un truc prin care își protejează corzile vocale.

“Când rămân fără voce, ceea ce, din păcate, mi se cam întâmplă în ultima vreme, nu mai vorbesc deloc. Acesta este cel mai bun medicament când ai probleme cu gâtul, nu vorbești. Cu cât mai mult posibil, cu atât mai bine.

Repausul vocal este foarte bun. Și vorbesc când ajung seara, bineînțeles, la jurnal, că nu am de ales. Dar dacă pot să stau toată ziua să nu vorbesc este cel mai bun remediu.”, a declarat la un moment dat Andreea Esca, conform Ego.ro.

Vezi și Andreea Esca nu s-a pensat niciodată și acum a explicat și motivul. Ce legătură are bunica ei cu această decizie: „Nu a fost nimeni în stare”

Citește și:

Fiica Ralucăi Moianu, o splendoare la 18 ani. Mara a intrat în febra Bacalaureatului și și-a ales o facultate grea

Andreea Antonescu, botez de poveste pentru fiica ei, Venice Victoria. Cum s-au îmbrăcat și cum s-au distrat vedetele. Adelina Pestrițu, rochie de Oscar