Prezentatoarea Știrilor Pro TV a mers la petrecerea aniversară a Sânzianei Negru, pentru care a adoptat un look retro. Mai eaxct, ea poartă o perucă și are părul creț, lung până la umeri și breton, vrând să o imite pe Jane Fonda.

 

„Pai nu sunt eu “vintage” @sanziananegru pentru ziua ta? Si pentru ziua ta! Si sunt si fan @janefonda ! Se vede???”, a scris Andreea Esca, la imaginile cu noul look.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, iar unele dintre ele cunt chiar savuroase. Aceasta a fost comparată cu mai multe vedete, printre care Corina Chiriac, Genna Davis, Sarah Fawcett sau Olivia Newton Jones.

„Parcă ați fi Corina Chiriac”, „Eu zic Sarah Fawcett”, „Mamaaa, semeni cu Geena Davis!”, „Mai degraba Olivia Newton Jones în Grease”, au scris internauții.

 

Mai mult, alții sunt de părere că seamănă foarte bine și cu Loredana Groza:  „Mi se pare, mai degrabă, Loredana noastra autohtonă decât Jane Fonda”, “Zici că ești Loredana Groza în anii ’90!”.

Cert este că pe micile ecrane Andreea Esca va apărea cu aceeași coafură cu care și-a obișnuit fanii, cu celebrul bob, recunoscând că pentru eveniment a purtat special o perucă de-a mamei ei.

 

Citește și: