Andreea Esca (50 de ani) este catolică după căsătoria cu francezul Alexandre Eram, așa că Paștele Catolic este o sărbătoare importantă în familia ei. Știrista de la PRO TV s-a fotografiat alături de părinții ei, Dumitru și Lucia Esca, alături de soțul ei, Alexandre Eram, dar și alături de cei doi copii, Alexia și Aris Eram.

Frumoși, zâmbitori, îmbrăcați la patru ace, aceștia au atras mii de like-uri cu imaginile din social media. „Florii pentru unii, Paște pentru alții, credință pentru toți”, a scris Andreea Esca în dreptul fotografiilor. Părinții ei sunt cei care au sărbătorit Duminica Floriilor. Esca s-a simțit cu adevărat copil în prezența părinților ei și s-a fotografiat stând, pe rând, în brațele mamei ei și pe genunchii tatălui.

Laura Cosoi, mesaj emoționant de Paștele Catolic: „A fost prima slujbă de Înviere pentru Rita”

O altă vedetă care sărbătorește Paștele Catolic este Laura Cosoi. Actrița nu a ratat slujba de la catedrală și procesiunea din Piața Monseniorul Vladimir Ghika, din București, iar imaginile publicate pe Instagram sunt cu adevărat emoționante. Alături de soțul ei, afaceristul Cosmin Curticăpean, și de cele trei fete ale lor, Lara, Vera și Rita, Laura Cosoi a avut un mesaj pentru urmăritori: „Cristos a înviat! Să păstrăm în suflet lumina primită în această seară!

A fost prima slujbă de Înviere pentru Rita și mi-a amintit cu atâta drag de cum era această seară pe vremea când eram de vârsta ei. Biserica romano-catolică din Iași, procesiunea, drumul până acasă, când păzeam lumânarea ca să nu se stingă, oule roșii care ne așteptau pe masa din sufragerie, rugăciunea, pianul, familia adunata în jurul lui… azi cam tot așa, 35 de ani distanță, retrăiesc emoțiile ca și cum s-ar fi întâmplat ieri. Multumesc, Rita bună!”.

andreea-esca-paste-catolic-cu-familia-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Laura Cosoi a petrecut Paștele alături de alte familii catolice, iar reuniunea superbă a fost filmată și fotografiată. Soții Edy și Ioana Chereji, adică „părinții” festivalurilor Untold și Neversea, Nicolai Tand și Monica Tand, Aylin Cadîr și soțul ei, avocatul Traian Paicu, s-au reunit la o masă superb amenajată, în aer liber. Adunați în jurul unui foc pentru grătar, Edy Chereji, Cosmin Curticăpean și Nicolai Tand au cântat cu vocea și la chitară, una dintre melodii fiind „Knockin’ On Heaven’s Door”, a trupei rock Guns N’ Roses.

Citește și: Ce bine se ține tatăl Andreei Esca la 84 de ani, dar stai să-i vezi pe socrii vedetei PRO TV. Părinții lui Alexandre Eram arată ca niște staruri de cinema

Citește și: Poze de colecție cu mama Andreei Esca, în tinerețe. Doamna Lucia, în costum de baie, pe motor. Era absolut superbă