Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV . Această apare în fiecare zi la pupitrul știrilor de la Pro TV elegantă și sobră, având apariții exemplare. Însă, vedeta a reușit să-și uimească fanii. Aceasta a publicat imagini cu ea și cu fiica ei în costum de baie.

Andreea Esca și fiica ei, Alexia, s-au pozat în costum de baie, în vacanța din Grecia. Fanii sunt în delirSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

La 46 de ani, Andreea Esca s-a pozat într-un costum de baie întreg roșu și arată spectaculos. Așa mamă, așa fiică. Nu e de mirare că și Alexia este superbă la 18 ani.  Amândouă afișează siluete de invidiat și se pare că se distrează foarte bine împreună.

„Baywatch,esti de acolo!, „Ce frumoase”, „Doua prietene, nu mama și fiica, va iubesc familie frumoasă!”, „Foarte frumoase”, i-au comentat fanii vedetei Pro TV.

 

La doar 18 ani, Alexia pare să-și întreacă mama în popularitate, dar se pare că vrea să aibă și un venit mai mare ca al mamei ei. Deși provine dintr-o familie înstărită, ea a vrut să fie independentă și să-și câștige proprii bani. Dacă la 16 ani, lucra într-o acafenea, tânăra este acum femeie de afaceri. Ea și-a lansat un lipstick, ce îi poartă numele, în colaborare cu un brand renumit și vrea să-și lanseze și propria linie vestimentară.

„M-am gândit să-mi creez propriul brand de haine. Aștept însă să termin facultatea ca să văd exact pe ce vreau să mă axez în modă sau în acest domeniu de entertainment’, a spus frumoasa brunetă.

Totodată, Alexia lucrează ca fashion editor la revista mamei ei, Alist, dar face bani frumoși și din publicitate. Ea are numeroase colaborări cu diverse branduri, pe care le promovează pe pagina ei de Instagram, dar și pe vlogul ei.

Alexia Eram trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Mario Fresh

Alexia trăiește de trei ani de zile o frumoasă poveste de iubire cu Mario Fresh, însă acum cei doi se văd acum din două în săptămâni, pentru că ea studiază Facultatea de Modă la Londra.

„Este puțin mai greu acum de când nu suntem unul lângă altul, dar rezistăm și o să fie și mai bine după acești 3 ani. Ne vedem o dată la 2 săptămâni, aproximativ,a mai spus tânăra.

Întrebată dacă distanța dintre ei ar punea să ducă la o despărțire, Alexia a răspuns imediat: „ Nu cred că se pune problema de despărțire’, precizând că punctul forte al relației ei cu Mario este „încrederea’.