Celebra știristă de la Pro TV a povestit într-un interviu mai vechi că l-a cucerit greu și a făcut numeroase strategii pentru a-i atrage atenția. După mai mult încercări când își pierduse orice speranță, omul de afaceri a invitat-o la masă, iar din ziua aceea formează un cuplu și au împreună doi copii superbi, un băiat și o fată, Aris Eram și Alexia. Cei doi sunt foarte discreți când vine vorba despre familia lor, însă Alexandre Eram a vorbit acum pentru prima dată despre despre secretul care îi ține atât de sudați.

Au împreună doi copii minunați

Afaceristul vorbește foarte frumos despre soția lui pe care o consideră o eroină și spune că relația lor este un succes pentru că se înțeleg foate bine și se susțin reciproc în tot ceea e fac. „Pentru că ne potrivim, ne înțelegem și ne susținem reciproc”, au fost cuvintele acestuia într-un interviu pentru site-ul paginadepsihologie.ro.

Cu toate acestea, Alexandru Eram a recunoscut că i se pare foate greu să fii tată de adolescenți. „ Am avut sute de angajați, dar mi se pare mai greu cu doi adolescenți. Trebuie să ai răbdare, înțelepciune, ca să înțelegi și să ierți multe”, a spus acesta.

Citește și: