Vedeta PRO TV și-a revenit complet după suferința prin care a trecut după ce aproape toată familia ei a fost infectată cu COVID-19 și se bucură din plin de fiecare zi. În urmă cu doar câteva zile, Andreea Esca a sărbătorit la un restaurant din București, alături de familie şi câţiva prieteni, împlinirea a 48 de ani, fapt pentru care a postat o imagine de la ziua ei care i-a uimit pe fani.

Andreea-Esca-de-ziua-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Vedeta a primit de la fiica sa, Alexia Eram, un buchet frumos de flori şi un costum de unicorn. Aşa cum era de aşteptat, aceasta l-a îmbrăcat imediat şi şi-a întâmpinat oaspeţii îmbrăcată în noua ținută. De ce nu, ea a imortalizat momentul și a făcut totul public pe Instagram.

”Eu, când sunt EU! Mulțumesc Alexia pentru costum și mulțumesc Alistmagazine pentru surpriză! Tare îmi place să râdem împreună!!!”, a scris Andreea Esca în dreptul fotografiei.

Imaginea a devenit virală pe rețelele de socializare și fanii au reacționat imediat: “Cel mai asumat unicorn!”. ”Cu buchetul în mână poți transforma costumul într-o rochie de mireasă din viitor”. “Eşti minunată, bravo!”. “Eşti tare haioasă! Să rămâi mereu vesela”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauţi.

Citește și:

Iulia Vântur și Salman Khan au dat lovitura. Actorul a primit o ofertă de nerefuzat pentru a reveni ca gazdă a unei emisiuni TV

Cum reușește să se mențină Angela Similea la 74 de ani. Acestea sunt regulile pe care le respectă