A fost sărbătoare mare ieri în familia Andreei Esca. Tatăl vedetei, Dumitru Esca, a împlinit 83 de ani, iar jurnalista l-a sărbătorit așa cum se cuvine, cu o petrecere în familie și multă iubire.

Prezentatoarea de știri a publicat mai multe imagini de la ziua de naștere a părintelui său și, ca în fiecare an, i-a urat ”La mulți ani!” într-un mod aparte.

În pozele publicate pe InstaStories, Dumitru Esca apare cu zâmbeul pe buze alături de copii, de nepoți, dar și alături de soție.

Totodată, Andreea nu a uitat să-și surprindă tatăl cu un tort delicios.

trei-generatiiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

De asemenea, vedeta i-a transmis cele bune în cadrul unei postări în care apar reprezentanții a trei generații, respectiv tatăl, vedeta și fiica ei, Alexia Eram.

„Azi e ziua celui mai tânăr dintre noi! La mulți ani, Giovanni! 83. Tata e cam tare… ❤️ #aimei #titi #mare #happybirthday #domnul #Esca”, a scris Andreea Esca în cadrul postării, dezvăluind astfel și cum își alintă părintele.

Odată cu postarea prezentatoarei, Dumitru Esca a primit urări de la mai multe vedete din showbiz-ul românesc. Andreea Raicu, Andreea Marin, Răzvan Fodor, dar și bucătarul Nicolai Tand s-au numărat printre cei care i-au urat ”La mulți ani!” tatălui Andreei Esca, în secțiunea de comentarii.

„La mulți aniiii!! Să vă bucurați cât mai mulți ani împreună❤️”, i-a urat Andreea Raicu în secțiunea de comentarii.

„La mulți ani sănătoși!!?”, a urat Răzvan Fodor, în cadrul aceleiași postări.

Vezi și Andreea Esca a făcut fanilor o dezvăluire. Habar nu aveai ce se ascunde sub pupitrul știrilor

Citește și:

Connect-R și Shift, luați în vizor de un concurent de la Asia Express: „Nu și-au dat interesul”

Analia Selis a spus adevăratul motiv pentru care a divorțat de Răzvan Suma: ”De fapt, el a plecat de acasă”. Ce s-a întâmplat