O admirăm pe Kate Middelton de fiecare dată când se afișează la evenimentele regale cu câte o rochie „reciclată”, pe care a mai purtat-o. Dar acum a venit momentul să îi spunem „bravo!” Andreei Esca, pentru că face același lucru. Știrista de la PRO TV s-a aflat în weekend la Cluj, unde s-a desfășurat ediția cu numărul 21 a Festivalul internațional de Film Transilvania. Sâmbătă, 25 iunie, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, a avut loc seara de gală și decernarea premiilor, iar Esca a strălucit într-o rochie roșie, lungă, care îi complimenta silueta și îi punea bustul în valoare. Zâmbetul, accesorul ei cel mai de preț, a întregit, frumos, apariția. Esca i-a înmânat Maiei Morgenstern Premiul de Excelență.

„Multumesc, TIFF, pentru încă o ediție perfectă! Filme foarte bune, petreceri pe măsură și întâlniri cu prieteni dragi! Vă multumesc și pentru că alături de colegul meu, Andi Moisescu, am avut onoarea de a îi înmâna Premiul de Excelență, doamnei Maia Morgenstern, o actriță care nu încetează să mă uimească, deși a atins Excelența de mult! Felicitări tuturor câștigătorilor și organizatorilor. Pe anul viitor”, a scris Andreea Esca, pe Instagram.

andreea-esca-12SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Andreea Esca, ravisantă, la TIFF, într-o rochie „reciclată”

Superba rochie roșie, pe care Andreea Esca a ales să o poarte de mai multe ori, și să nu o facă uitată în dulap, este creată de un designer român, de Alina Cernătescu, și costă 3700 de lei. Andreea Esca a mai purtat-o în 2020, la filmările speciale PRO TV, din preajma sărbătorilor de iarnă. Mărturie stau filmulețele și pozele publicate în acea perioadă. De altfel, roșu este una dintre culorile preferate ale Andreei, așa că garderoba ei abundă în ținute de culoarea pasiunii.

TIFF 2022. Cine sunt marii câștigători

Filmul „Casa noastră/ Utama”, debutul regizorului Alejandro Loayza Grisi, a fost desemnat marele câștigător din acest an și a fost recompensat cu Trofeul Transilvania, în valoare de 10.000 de euro. Producția boliviană a obținut și „Premiul Publicului”, în valoare de 2.000 de euro. Premiul pentru cea mai bună regie, în valoare de 3.500 de euro, i-a revenit cineastului Guðmundur Arnar Guðmundsson, pentru „Făpturi de vis/ Beautiful Beings”. Pentru rolurile din filmul „Amanți de o noapte/ The Night Belongs to Lovers”, actorii Laura Müller și Schemci Lauth, au fost distinși cu Premiul pentru cea mai bună interpretare, în valoare de 1.000 de euro. Gala a fost prezentată de Tudor Giurgiu, președintele festivalului, alături de jurnalista Amalia Enache.

Citește și: Tudor Chirilă, petrecere boemă de ziua lui, la pensiunea Andreei Esca, de la Porumbacu

Citește și: Poze de colecție cu mama Andreei Esca, în tinerețe. Doamna Lucia, în costum de baie, pe motor. Era absolut superbă