Andreea recunoaște că nu știe cum e să faci altceva, având în vedere că de la 19 ani prezintă știrile, un job care îi place foarte tare, dar faptul că apare la televizor și nu a schimbat-o și nu a transformat-o în alt om și nici nu a luat-o valul.

„ Nu știu, de la 19 ani fac asta. Nu stiu cum e să faci altceva, n-am trecut prin niște etape si dintr-odata am apărut la televizor și m-am speriat. N-am făcut altceva. Mi se pare că e un job ca oricare alt job, numai că fiind public, desigur că ți se întâmplă aceste lucruri. Dar nu mi se pare că sunt nici mai deșteaptă, nici mai importantă, nici mai nu știu altfel decât alți oameni care sunt în alte domenii dar nu se văd”, a declarat Andreea.

Vedeta Pro TV consideră că cine își dorește să aibă succes în carieră, trebuie să faci mult timp același lucru pentru a dobândi experiență.

Citește și:Ce nu va avea voie Meghan Markle să facă când va deveni mamă și ce reguli trebuie să respecte

Andreea Esca a dezvăluit care este cel mai mare vis al ei

„Cred că dacă îți dorești să exiști pe termen lung, trebuie să consumi bateria aceea în anumite etape. Și care să nu fie foarte scurte. Și mai cred un lucru, uite mă gândeam la câte o melodie bănuiesc că vi se întâmplă și dumneavoastră, auziți o melodie și nu vă place extraordinar. Dacă o s-o auziți la radio, în fiecare zi, în fiecare zi, luni de zile, în final o să ziceți că vă place sau o să vă treziți c-o fredonați. E foarte important să faci un lucru multă vreme, serios, la fel. Să nu vă fie frică, a, gata, trebuie să schimb, aoleu s-a plictisit, altceva, altceva, chiar dacă suntem în acest consumerim în toate domeniile, eu cred că lucrurile care durează, care rezistă pe termen lung trebuie făcute un pic mai mult, mai serios, mai cu bază”, mai spune Andreea.

Însă, celebra știristă recunoaște că are un mare vis neîmplinit. Mai exact, ea a mărturisit că își dorește să joace într-un film la Hollywood, lăsând de înțeles că doar pentru acest lucru ar fi dispusă să lase pupitrul știrilor pentru a juca într-un film de Oscar. „Cel mai mare vis al meu este să ajung într-un film la Hollywood”, a spus Esca.

Deși fiecare zi din viața ei este foarte aglomerată, Esca susține că își face timp să meargă și de trei ori pe săptămână la sală și își încarcă bateriile din conversațiile cu oamenii din jur.

„Nu iau nicio vitamină, nu iau nicio vitamină, nu iau niciun drog, sunt împotriva, foarte împotriva dacă există așa ceva. Nu beau alcool, nu fumez, ce să zic, ce să spun, groaznic, v-am zis că sunt extrem de plictisitoare, nu știu ce să vă mai spun. Dar dansez foarte mult, nu ratez nicio petrecere, plec ultima de la party”, a mai spus Andreea, într-un interviu realizat de Cristina Bazavan în cadrul evenimentului Webstock 2018.

 

Citește și: