Atât deplasarea la Istanbul, cât și toate petrecerile care au urmat aici au fost organizate de Andreea Esca în cele mai mici detalii, fără a le spune nimic invitaților ei. Aceștia au fost chemați la aeroport de sărbătorită, care nu le-a dezvăluit nimic înainte.

Abia la Otopeni aceștia au aflat locul în care își va sărbători simpatica știristă împlinirea celor 50 de ani: Istanbul.

„Până la urmă Esca ne-a dus la Istanbul, de ziua ei, prieteni, rude și copii…

Suntem vreo 70 și-a fost nevoie de două autocare de la aeroport și până aici – șoferii turci chiar au făcut întrecere cu noi, care ne duce mai repede…!

Nu dau numele hotelului, ca, nah, sunt deja destui invitati…) dar e foarte aproape de Bosfor, de unde și pozele” ”, a scris pe Facebook Lucian Mândruță, unul dintre invitații Andreei Esca.

Ajunși la hotel, invitații au pus de o petrecere de pomină. Dansul a fost încins de Mihai și Elwira Petre, care i-au antrenat pe toți petrecăreții în coregrafii cât se poate de originale. Iar sufletul petrecerii au fost, așa cum era de așteptat, chiar Andreea Esca, dar și soacra sa, doamna Eram, care a rupt ringul de dans alături de Mihai Petre.

De la petrecere nu au lipsit soțul Andreei, Alexander Eram, copii Alexia și Melkior Eram, mama vedetei, Lucia Esca, dar nici prietenii apropiați – Dana Rogoz și soțul ei, Lucian Mândruță cu soția, chef Adrian Hădean, Cristiana Copos, Amalia Năstase cu soțul ei, ori prima soție lui Adrian Sârbu, Lavinia Sârbu.

301665096_619417502876745_1508601884751752945_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 35

Dar petrecerea nu s-a terminat aici. Pe seară invitații au fost duși pe un vapor închiriat în totalitate de Andreea Esca, cu care s-au plimbat pe Bosfor și unde au luat cina și au continuat sărbătoarea.

Meniul a fost compus din antreuri tradiționale turcești, pachețele de primăvară umplute cu brânză, friptură de pui, chifteluțe măcelărești, orez cu legume și un fabulos tort, vedeta mesei.

Pe vapor atmosfera a fost întreținută de o dansatoare orientală ale cărei mișcări a încercat să le copieze simpatica Dana Rogoz, dar și de soții Petre care i-au scos pe toți invitații la dans.

Foto: FB Lucian Mândruță/Instagram

Citește și: Imagini și prețuri de la moșia Andreei Esca. Cât te costă să dormi „acasă” la vedeta PRO TV. Cele 8 case sunt un adevărat muzeu

xVIDEO Andreea Esca, senzații tari pe lacul din fața casei. Vedeta PRO TV are o vilă superbă, cu ponton, și e vecină cu milionarii României