A rezistat ”ispitei” chiar și în adolescență, când toate colegele ei își subțiau sprâncenele, așa fiind moda atunci. Dar de ce nu s-a atins prezentatoarea știrilor de propriile sprâncene? A explicat chiar ea recent.

”Nu mă pensez pentru că bunica mea, când eram adolescentă, îmi spunea tot timpul să nu mă pensez, pentru că o să mi se strice forma, și sprâncenele sunt frumoase așa.

Eu o iubeam foarte mult și țineam la sfaturile ei, astfel încât nu a fost nimeni în stare să mă convingă să mă pensez.

Uite că acum au revenit la modă. În sfârșit, sunt la modă! Ce făceam dacă nu mai aveam sprâncene? Se poartă acum mari, rebele, în toate sensurile”, a spus Andreea Esca pentru Ego.

su-sotul-ei-sarbatoritul-zileiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Secretul siluetei jurnalistei

Mai mult, când vine vorba de siluetă, vedeta dezvăluie că nu are un plan bine stabilit și că singura soluție pentru a ține kilogramele la distanță este „lacătul pe frigider”.

„Nu fac nimic în mod special, poate faptul că mă ocup de lucruri care îmi plac, mă întâlnesc cu foarte mulți oameni care îmi plac.

Nu sunt obligată să fac multe compromisuri, poate asta îți face bine la ten. (râde) La siluetă nu este niciun fel de mister, încuiați frigiderul și faceți sport!

Îmi pare rău, nu am altfel de secret. Am foarte multe plăceri alimentare, dar pe care nu le pun în aplicare întotdeauna” , a declarat Andreea Esca pentru aceeași sursă.

Andreea Esca, trucul de frumusețe de la 20 de ani

Andreea Esca nu este adepta intervențiilor estetice și chiar se mândrește cu ridurile de expresie pe care le-a căpătat în cei 50 de ani de râs cu „gura până la urechi”. Deși se ferește de saloane și cabinete estetice, prezentatoarea TV recunoaște că are un truc.

Pe lângă faptul că se demachiază întotdeauna înainte de culcare, ea spune că încă de la 20 de ani a început să folosească o cremă de contur pentru ochi, iar efectul este pe măsură.

Tenul vedetei arată mereu proaspăt și tânăr, iar ridurile sunt aproape insesizabile, semn că obiceiul adoptat la 20 de ani chiar dă rezultate.

„Am fost întotdeauna foarte riguroasă cu demachierea și, oricât aș fi de obosită, mă demachiez în fiecare seară și folosesc o cremă de hidratare. Am folosit o cremă de contur de ochi de la 20 de ani.

Cineva mi-a spus că râd atât de mult încât cu siguranță o să fac riduri în jurul ochilor. Nu știu de ce, am ținut minte lucrul acesta și am folosit mereu o cremă de contur de ochi.

Nu îmi lipsește niciodată mascara, am ruj sau gloss de obicei. Nu am mari tabieturi!”, a declarat Andreea Esca în cadrul unui podcast.

„Nu fac tratamente speciale pentru piele, însă de la 20 de ani folosesc o cremă contur pentru ochi, pentru că eu râd foarte mult și acolo se fac ridurile cel mai ușor. Așa este când stai mereu cu gura până la urechi”, povestea Andreea Esca.

Iar astăzi Andreea Esca are zâmbetul și mai larg decât în alte zile, pentru că își sărbătorește soțul. Vedeta a publicat pe rețelele de socializare o fotografie superbă cu partenerul ei de cursă lungă, Alexandre Eram, cel cu care are doi copii extrem de reușiți.

Vezi și Câți bani câștigă Andreea Esca din afara televiziunii. Ea și soțul ei sunt milionari!

Citește și:

Iulia, soția lui Liviu Teodorescu, primele imagini cu burtica de gravidă

Daniel Radcliffe se pregătește să devină tată pentru prima oară