Andreea Esca a trecut prin foarte multe peripeții, la începutul căsniciei sale cu Alexandre Eram. Părinții soțului ei sunt din Franța, motiv pentru care cei doi au călătorit în repetate rânduri în Nisa, astfel încât socrii să-și poată vedea cât mai des nepoata. Numai că o călătorie a fost cu totul deosebită.

Prezentatoarea de la Pro TV a ales să scoată abia acum la iveală o întâmplare prin care spune că s-a făcut complet de râs în fața familiei lui Alexandre Eram.

În podcastul Oanei Andoni, Andreea Esca, a lăsat la o parte orice rușine, povestind totul.

Secretul din bagaj

„Era Alexia foarte mică, sunt vreo 20 și ceva de ani. Acum 20 și ceva de ani nu era mai nimic pe aici. Când mergeam în vacanță vara, în Nisa, la părinții lui Alex, îmi luam o valiză cu tot ce aveam de îmbrăcat, și ce foloseam acolo, și o valiză goală. Goală, goală, complet goală, pe care o umpleam acolo!

Luam tot felul de lucruri care nu se găseau aici. Normal că nu știau părinții lui Alex, să zică: Au venit și sărăciile astea din România cu valiza goală, știi?

Și, uite cum am ajuns că, la aeroport, a venit valiza goală și aia plină, nu! Și am ajuns acasă și acuma explică-le oamenilor ce caut cu valiza asta goală aici? E un obicei românesc, că mergem așa de nebuni cu o valiză goală”, a dezvăluit, extrem de amuzată, Andreea Esca.

Din fericire, Andreea a reușit să își recupereze bagajul. Totuși, comicul situației nu se oprește aici! Bagajul rămăsese blocat în aeroportul Otopeni, iar o persoană a sunat-o pentru a o anunța că i-au găsit bagajul.

Pentru a confirma că acela era troller-ul său, angajații au fost nevoiți să se uite în interior, Ei bine, aceștia au rămas surprinși să descopere că, în bagajul prezentatoarei, se aflau pantofi scumpi și lenjerie intimă de lux, o raritate pe acea vreme.

„Ei o desfăcuseră și-mi ziceau: pantofi Stella… Era ceva absolut superb. Sutien… Victoria! Și am zis, da, da, ăla e, închideți-l”, a mai relatat Andreea Esca, care simțea că intră în pământ de rușine.

Cine sunt socrii Andreei Esca

Puțini știu că socrii vedetei Pro TV au un tonus excelent, la vârsta a treia. Soacra franțuzoaică și socrul armean ai Andreei Esca arată ca niște staruri de cinema. Părinții lui Alexandre Eram locuiesc în prezent la Paris.

Părinții lui Alexandre Eram sunt sprinteni la vârsta a treia și se bucură de viață, mai ales că locuiesc în Franța, patria vinurilor și a mâncărurilor rafinate. În luna martie a anului trecut, când Alexandre Eram a împlinit 52 de ani, familia s-a reunit la Paris, iar atunci Esca i-a prezentat, pe Instagram, pe socrii ei.

Socrul Andreei Esca, Melkon Eram, este armean la origine și arhitect de profesie. Se îmbracă șic și asortat, după cum spune și nora lui.

Soția lui, adică soacra Andreei Esca, este o franțuzoaică elegantă, blondă, cu un zâmbet cald și ochi irezistibil de albaștri, pe care i-a moștenit și nepoata Alexia Eram.

alexandre-eram-si-mama-luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Socrii și părinții Andreei Esca nu au lipsit de la petrecerea fabuloasă de la Istanbul, organizată în cinstea știristei PRO TV, care a împlinit 50 de ani pe 29 august.

Vezi și Andreea Esca nu s-a pensat niciodată și acum a explicat și motivul. Ce legătură are bunica ei cu această decizie: „Nu a fost nimeni în stare”

Citește și:

Dana Marijuana nu se mai căsătorește la vară, așa cum anunțase. Cele mai recente declarații ale vedetei

Bunicuțul Eros Ramazzotti. Solistul, imagine duioasă cu fosta soție și primul lor nepot. Toată lumea îi vrea din nou împreună