Gestul a enervat-o atât de tare, încât prezentatoarea TV a luat imediat măsuri. Ea a postat un mesaj pe contul ei de facebook în care anunță că cineva îi folosește imaginea și a organizat un concurs pentru a obține cât mai multe like-uri. Mai exact, cineva a făcut o pagină cu numele „Andreea Esca România” ,  i-a pus aceeași poză de profil ca cea de pe pagina vedetei și anunță un concurs în care dă cadou o mașină în schimbul unui like la pagină și al unui share al postării cu concursul. Esca și-a rugat fanii să nu cadă în plasa acestuia, precizând că este un cont fals.

”Cineva are chef de glume nepotrivite iar mie mi se pare foarte urât să amăgeşti oamenii, folosind identitatea altcuiva. De aceea vă anunţ că singura mea pagina de FB oficială este aceasta, care este şi marcata cu semnul bleu necesar. Vă mulţumesc pentru întelegere. A Esca” a scris prezentatoarea de la PROTV.

Citește și: Adda este acum o mămică fericită, dar artista recunoaște că viața ei nu a fost tocmai roz după ce a născut. Iată de ce boală a suferit

Citește și: