Mândră tare de fiica ei, Andreea Esca a postat câteva imagini cu Alexia Eram, la care atașat și un mesaj pe măsură.

Alexia-a-implinit-22-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Alexia Eram este o tânără norocoasă. Are parte de o familie, frumoasă, prieteni mulți și un iubit pentru care e totul. De ziua ei, toți cei menționați s-au adunat cu mic, cu mare acasă la tânără pentru a o surprinde la 12 noaptea.

Surpriza a fost totală, iar ce-a urmat a fost de asemeni emoționant. Andreea Esca a scris pe rețelele de socializare un mesaj emoționant adresat fiicei sale.

Andreea Esca, către fiica ei

Andreea Esca și fiica ei, Alexia Eram, au o relație cum nu se poate mai frumoasă și se înțeleg de minune. Pe lângă faptul că sunt mamă-fiică, cele două au și o strânsă relație de prietenie.

Cu ocazia împlinirii vârstei de 22 de ani a Alexiei, Andreea Esca a ținut să îi spună ‘’La mulți ani’’ acesteia și pe rețelele de socializare. Prezentatoarea TV a mulțumit și pentru urările de ziua ei, care a fost acum câteva zile, și susține că este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot ceea ce a trăit până acum.

‘’Nici n-am apucat sa va multumesc tuturor pentru urarile minunate de ziua mea, ca a venit ziua Ei! Cea mai frumoasa, funny, zuzã din familia noastrā, pe care o iubim mult de tot!

Asadar, eu simt ca trebuie sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am trait pana la 50 de ani. Si sa multumesc familiei mele, prietenilor, telespectatorilor, colegilor, pentru toata magia din viata mea!

Iar Alexia trebuie sa stie ca e iubita pentru miile de calitati pe care le are, dar si pentru defecte. Pentru ca toate acestea o fac “adorrrrrrrrrabila! #22 #50 #viata #magie’’, a scris Andreea Esca pe rețelele de socializare.

”La multi ani @alexiaeram ! Esti perfecta! Sa nu uiti asta niciodata! Te iubesc ❤️#22 #birthdaygirl #mylove”, a mai scris Andreea Esca, care a postat și câteva fotografii de la ceea ce pare a fi petrecerea de ziua Alexiei.

Vezi și VIDEO Andreea Esca, dans din buric pe ritmuri orientale la petrecerea zilei ei de naștere din Istanbul . Vedeta PRO TV împlinește azi 50 de ani

Citește și:

Frumoasa din Las Fierbinți se mărită! A fost nevoită să recunoască totul, chiar dacă plănuia să țină secretul. Cine este logodnicul ei ”exotic”

Nici nu a divorțat încă de Gabi Bădălău, dar se vede deja mireasă! Cea mai recentă postare a Claudiei Pătrășcanu a lăsat pe toată lumea cu gura căscată!