Andreea Esca se află în această tabără de sănătate și de relaxare împreună cu o bună prietenă și, timp de 10 zile, va povesti în mediul online itinerariul și experiențele pe care le bifează. Andreea Esca a împlinit 50 de ani pe 29 august, așa că e candidatul ideal pentru programul lansat de actrița Gwyneth Paltrow, și ea aniversând 50 de „primăveri” pe 27 septembrie. Actrița, care în trecut s-a iubit cu Brad Pitt, Ben Affleck și care are un copil cu rockerul Chris Martin (Coldplay), a devenit un guru al terapiilor pentru minte și corp. Vedeta de la Hollywood comercializează produse cosmetice, de îngrijire a corpului și pentru casă, dar și programe care vizează sexualitatea femeilor și plăcerea lor intimă.

andreea-esca-croaziera-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Andreea Esca se află în croaziera lui Gwyneth Paltrow

În documentarul „Laboratorul Goop”, care poate fi văzut și pe Netflix, Gwyneth le învață pe femei să își iubească, să-și exploreze corpul și să aibă o viață sexuală satisfăcătoare.

„Timp de zece zile, alături de Dana Păun (n.r prietena și colaboratoarea ei), o să călătoresc de la Barcelona la Roma, alături de echipa lui Gwyneth Paltrow ”GOOP”, pe vasul inaugurat în primăvară. Vom participa la diferite workshopuri de wellness și de wellbeing și vom merge împreună în orașe de pe coasta Mediterană a Franței și a Italiei. Pentru cei care nu știu prea multe despre GOOP, vă invit să vedeți și documentarele de pe Netflix: ”Gwyneth Paltrow: Un stil de viață goop” și ”Sex, dragoste și goop”. Credeți că ne vedem și cu Gwyneth?”, scrie Andreea Esca pe AList Magazine, revista pe care o conduce.

Așadar, vedeta de la PRO TV face yoga, pilates, tratamente spa, meditații, cursuri de dezvoltare personală, se bucură de mâncare rafinată, de locuri splendide și de călătoria în sine, pe mare, cu hotelul plutitor. Din imaginile publicate în online, observăm că Esca a abandonat trusa de farduri și își afișează, cu mândrie, ridurile speficife vârstei. Fără filtre, fără retușuri.

Citește și: Andreea Esca, petrecere de mare clasă la împlinirea a 50 de ani. Vedeta și-a sărbătorit ziua alături de 70 de persoane la Istanbul

Citește și: Imagini și prețuri de la moșia Andreei Esca. Cât te costă să dormi „acasă” la vedeta PRO TV. Cele 8 case sunt un adevărat muzeu