Andreea Esca (49 de ani) a absolvit Liceul “Gheorghe Lazăr” din București în anul 1990 și, chiar dacă au trecut mai bine de 30 de ani de atunci, a păstrat relațiile cu colegii de clasă. Cu cei mai mulți dintre ei. Au devenit atât de apropiați, încât se vizitează regulat, fac vacanțe împreună sau se întâlnesc la aniversări, sărbători și alte evenimente.

Așa s-a întâmplat și weekendul acesta, pe care Andreea l-a petrecut în compania celor mai buni prieteni din vremea liceului. “Bogdan, cel mai bun prieten al meu din perioada liceului, stătea în bancă cu Dragoș, așa că încet-încet am format acest grup în care ne povesteam toate cele și ne bucuram sau sufeream împreună pentru problemele existențiale ale fiecăruia din perioada adolescenței. Am hotărât ca la 50 de ani să ne facem bilanțul vieților. So, here we are! Și ce povești”, a scris Andreea pe pagina ei de Instagram, în dreptul unei imagini cu Bogdan și Dragoș.

Andreea Esca, întâlnire de gradul zero cu bărbatul care i-a schimbat destinul

Mai exact, prezentatoarea știrilor de la PRO TV a fost în Țările de Jos, acolo unde locuiește Bogdan Chiran, bărbatul care i-a influențat decisiv destinul. El este cel care a împins-o să meargă la interviu, la televiziunea SOTI, punctul de plecare în cariera ei de jurnalist. “Dacă nu era băiatil ăsta nu eram la televizor. El a zis: «Hai să dai un interviu la SOTI Și așa a început tot»”, a scris Andreea Esca pe Instagram, în dreptul unei imagini cu colegul Bogdan.

Dar nu e pentru prima data când ea îl menționează și îi este recunoscătoare. Într-un editorial pentru AList Magazine, știrista a menționat 5 oameni care i-au marcat existența, printre care și pe Bogdan Chiran. “O să-l trec aici pe colegul meu de liceu și prietenul meu cel mai bun din perioada adolescenței, Bogdan Chiran, pentru că el a avut ideea de a mă duce la un interviu (la televiziuna SOTI) care avea să-mi influențeze viața. Bogdan era tipul acela de prieten care ți-ar fi dat orice să te vadă fericit. Și care mi-a zis într-o zi… «Tu, dacă n-o să ai un job în care să te semnezi întruna, o să fii distrusă! ». Era enervat că îmi exersam semnătura pe multe pagini din caietele lui. Când am început să dau primele autografe, m-am gândit la el. Îți mulțumesc, Bogdan!”.

andreea-esca-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

În 2019, Andreea Esca a avut o altă postare pe Instagram, în care i-a fost recunoscătoare lui Bogdan. În dreptul unei poze din liceu, cu ei doi, știrista a publicat următorul mesaj: “Am ascultat cea mai recenta melodie a lui Smiley si m-a dus cu gândul la prietenul meu, Bogdan Chiran, fără de care poate că azi aș fi fost cu totul în altă parte”.

SOTI (Societatea pentru Organizarea unei Televiziuni Independente), primul post independent de televiziune din România și din Europa de Est, a emis în perioada 1991-1994. Este redacția în care s-au lansat vedete precum Andreea Esca, Lucian Mândruță, Andreea Berecleanu.

Citește și: Andreea Esca, ravisantă, la TIFF, într-o rochie „reciclată”. Ținuta costă destul de mult, dar uite cum arată!

Citește și: Ploaie de nunți în weekend. Cătălina Ponor, o mireasă superbă, Andreea Berecleanu, nașă cu lacrimi în ochi, Andreea Esca, lecție de eleganță