După ce a lipsit aproape două săptămâni de la pupitrul Știrilor Pro Tv și  au apărut mai multe zvonuri că Andreea Esca și soțul ei ar fi fost diagnosticați cu COVID-19, vedeta a rupt tăcerea și spune tot adevărul într-un interviu pentru Știrile ProTV.

Știrile ProTV au difuzat un promo de câteva secunde în care arată fragmente din interviul acordat de Andreea Esca lui Cosmin Stan, după ce s-a vehiculat că vedeta postului a fost infectată cu noul coronavirus.

Andreea-EscaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

”Vom descoperi că un om căruia cei mulți îi pretindeau perfecțiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilități și suferințe”, spune Cosmin Stan despre interviul pe care telespectatorii îl pot urmări în această seară.

Andreea Esca lămurește care este starea ei de sănătate, dar și de ce a ales să nu facă o declarație publică până acum: ”Fiecare om cred că are limitele lui și vreau să le mulțumesc acelora care m-au privit ca pe un om. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot. Sunt un om! (…) Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio rușine. Doar că nu mă simțeam în stare să fac acest lucru și nu mi se părea normal ca eu să dau declarații”.

„Fiecare om are o limită a lucrurilor pe care le poate duce. Eu atât am putut să duc.(…)Nu mi se părea normal ca eu să dau declaraţii într-un moment când eram foarte panicată”, spune Esca.

Interviul integral urmează să fie difuzat de postul de știri la ora 19.00, adică în cadrul jurnalului pe care vedeta TV îl prezintă de obicei.

Despre primul interviu al Andreei Esca după o perioadă grea din viața ei, Cosmin Stan spune că va lămuri toate întrebările care au planat în jurul acesteia în tot acest timp. ”Un interviu în care vom descoperi, cu surprindere, că un om căruia cei mulți îi pretindeau perfecțiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilități și suferințe. O veți vedea pe Andreea Esca așa cum n-ați mai văzut-o și veți descoperi omul de dincolo de ecran dispus ca de această dată să fie știrea, nu să prezinte știrea, și să ofere tuturor răspunsuri.”