Ai zice că e cea mai disciplinată femeie femeie pe care o știi. Nu o vezi dând greș cu nimic, întotdeauna totul e exemplar la ea: de la coafură, vestimentație, până la timbrul vocii și gesturi.

Și cu siguranță este un om disciplinat, altfel nu ar fi reușit să ajungă unde este azi și nici să se mențină în top. Dar, ca orice om, are și ea slăbiciunile ei.

Naturală și deschisă, Andreea Esca, în vârstă de 47 de ani, mamă a unei fete de 19 ani, a arătat fanilor o altă latură a sa, aceea de pofticioasă, chiar gurmandă.

”La plăcinte, înainte”, a scris vedeta pe Instagram, postând și o fotografie din care se vede cum a mușcat cu poftă dintr-o plăcintă.

 

View this post on Instagram

 

La placinte, inainte ??? #csf #ncsf #multumim @meaticbyadihadean #placinacubranzamararsiceapa @alistmagazine

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) on

E de înțeles, însă, de ce Andreea Esca nu s-a putut abține sau poate nici nu și-a propus asta. Plăcintele provin dintr-un restaurant unde chef și patron este bucătarul vedetă Adi Hădean, pe care în urmă cu câțiva ani îl vedeam la MasterChef.

În plus, umplutura lor e simplă și bună, putând trezi pofte oricui: brânză, ceapă și mărar”, după cum scrie chiar Andreea Esca pe rețeaua de socializare.

E clar că, măcar din când în când, Andreea cedează unor astfel de ispite. Are însă grijă apoi să-și ”spele păcatele” la sală, pe care o frecventează ori de câte ori poate.

 

View this post on Instagram

 

Ti-au placut sarmalele @andreeaesca !? ???? #acummunceste #miercuri #pilatesisfun @movement_studio

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) on

Vezi și Andreea Esca, despre iubirile ei din școală: ”Ei habar nu aveam că existăm!”

Citește și: