Deși tatăl îndrăgitei știriste are deja 82 de ani, acesta are o formă fizică de invidiat, fapt pentru care el și fiica sa au ales să-și petreacă timpul făcut ceva bun pentru mediul înconjurător.

Mai exact, Andreea și tatăl ei au decis să strângă gunoaiele de pe o porțiune micuță de râu de munte, iar vedeta Pro TV s-a arătat foarte dezamăgită de români, care aruncă în apa curată a râului tot felul de gunoaie, fără să-și dorească să protejeze natura.

„Am strâns cu tata( 82 de ani), o prietenă și doi copii, 5 saci mari de gunoaie de pe o porțiune micuță de rău. Peturi, haine, pantofi, mobila, mulți “pampers”, bucăți de plastic din diverse obiecte, o parte dintr-un frigider și multe altele… În final,tata a zis că el nu întelege ce este în sufletul oamenilor care aruncă toate acestea în rau. Eu însă, mă intreb ce este în mintea lor?! Ei, copiii lor, prietenii lor, vecinii lor, clienții cabanelor lor, nu fac baie în apa aceasta care vine atât de curata si frumoasa din munte? Oare le place să le treaca un pet de bere pe lângă picioare și un scutec pe lângă mana? O valiză prin fața ochilor si zeci de pungi să stea agățate în crengi? Ca despre faptul ca ar putea să le pese de natură si de perfectiunea ei…nu vreau sa exagerez!Voi ce credeti ca e in mintea unui om care, cand termina de mancat, arunca punga de la pufuleti in apa?”, a scris Esca.

Am strans cu tata( 82 de ani), o prietena si doi copii, 5 saci mari de gunoaie de pe o portiune micuta de rau. Peturi,…

Publicată de Andreea Esca pe Duminică, 16 august 2020

Citește și:

Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 16 ani. Mesajul Lidiei Buble pentru Ianca

Mădălina Manole, un caz controversat după 10 ani: Fratele ei strânge bani din donații pentru o anchetă pe cont propriu