Îndrăgita știristă a apărut la Știrile Pro TV serile trecute în calitate de invitat, unde a acordat un interviu emoționant în care recunoștea că a fost bolnavă cu COVID-19, virus pe care l-a luat de la soțul ei. Ea aplâns în direct la TV în momentele în care povestea despre experiența traumatizantă prin care a treccut, dar și când vorbea despre starea soțului ei, Alex Eram, care a avut o formă foarte gravă și se află în continuare în spital.

Andreea-a-revenit-pe-micul-ecranSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Da, am fost bolnavă de COVID-19, atât eu, cât şi soţul meu şi unul dintre copii şi mulţumită lui Dumenzeu şi medicilor extraordinari suntem bine şi avem un rezultat negativ toţi trei. Lucrurile au fost foarte ciudate, nu ştiu dacă neapărat complicate, dar niciodată nu te aştepţi să ţi se întâmple ţie şi primul care s-a îmbolnăvit a fost soţul meu.”, a declarat Andreea.

În timpul interviului, Andreea era de nerecunoscut. Slăbită, vulnerabilă și emoționantă, ea era vizibil afectată de perioada grea din viața ei. Aseară a revenit la pupitrul Știrilor Pro Tv, iar apariția ei a fost total surprinzătoare. Esca și-a recăpătat tonusul și zâmbetul și arată foarte bine, semn că se simte foarte bine și și-a revenit complet.

În plus, aceasta a fost copleșită de reacția colegilor ei, care s-au bucurat foarte tare că a revenit la muncă și au așteptat-o cu flori, cadouri și urări prietenoase, după cum se vede și pe profilul de Instagram al vedetei Pro TV. Mai mult, se pare că Neti Sandu s-a bucurat atât de tare că și-a văzut colega, încât i-au dat și lacrimile.

Mai mult, în urmă cu puțin timp Andreea Esca a postat un mesaj emoționant pe contul ei de Instagram în care îi transmite la mulți ani, fiului ei, Aris, care astăzi împlinește 17 ani. Însă, din păcate, tatăl lui va lipsi de la aniversarea lui Aris, acesta fiind în continuare internat în spital.

„La multi ani, Aris! Nu stiu cand au trecut 17 ani dar tare ma faci fericita in fiecare zi ❤️ #baiatulmeu#teiubestemama#lionking”, a scris Andreea alături de o imagine cu Aris, care a fost și el diagnosticat cu COVID-19.

Citește și: