Recent, aceasta a postat pe rețelele de socializare o fotografie ”de culise”, afișând o postură în care fanii sau telespectatorii nu o văd niciodată.

Concret, aceasta a arătat ce se ascunde sub pupitrul știrilor. Pentru că arată întodeauna impecabil, ca scoasă din cutie, toți se așteptau așa să fie din cap până în picioare. Însă realitatea e că doar ce apare la TV e așa. Restul, e casual, sport, deloc elegant.

În fotografia postată de Esca pe rețelele de socializare apare îmbrăcată într-un sacou, machiată și coafată, dar restul ținutei este completată de pantaloni în buline și încălțăminte sport. Nici urmă de fustă stilou, elegantă, sau de pantofi stiletto, așa cum se așteptau fanii.

”În culise, fără secrete”, a scris vedeta în dreptul imaginii.

Ce face Andreea Esca cu salariul ei

Prezentatoarea de televiziune Andreea Esca a fost luată la întrebări de Lucian Mîndruță, în cadrul unui interviu recent. Aceasta a afirmat că cheltuiește puțin din salariu, restul banilor îi investește și îi pune deoparte.

„Tata m-a învățat să fiu foarte riguroasă, serioasă și mama să dau frâu liber creativității, să am curaj, să încerc, să risc. Sunt două persoane cu caractere complet opuse. Ei m-au învățat foarte mult și despre bani.

Educația mea financiară este extraordinară, în sensul că tata a fost întotdeauna un ardelean foarte cumpătat și care tot timpul a considerat că trebuie să avem bani de-o parte, puși în mai multe locuri, iar mama avea o singură obsesie: să cheltuim toți banii, ca nu cumva să ne prindă cutremurul cu bani în casă.

Eu am făcut media: cheltui, dar pun și de-o parte”, a spus Andreea Esca.

Vezi și Andreea Esca e de nerecunoscut! Arată incredibil și acesta este secretul cu care a reușit să slăbească atât! ”Nu mănânc…”

Citește și:

Cadoul inedit pe care Smiley și Gina Pistol i l-au făcut fiicei lor după botez. Josephine se va mândri cu el

Cosmina Păsărin revine la TV! În ce emisiune va putea fi văzută zilnic