Și nu orice. Duminică a gătit niște biscuiți pe care a așezat petale de flori. S-a lăsat inspirată de un cont de Instagram pe care-l urmărește, a cules niște flori din curte și s-a pus pe treabă.

Iar ce-a ieșit e deopotrivă frumos și apetisant. ”Duminică am zis să încerc să fac niște biscuiți veseli ❤️ Urmăresc de mult pe instagram un designer mai altfel care face minunății, cel puțin pentru gustul meu. Așadar, mulțumesc pentru inspirație”, a scris Andreea Esca, postând și mai multe fotografii cu biscuiții ei ”altfel”.

biscuitii-altfelSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Întrebată dacă florile sunt comestibile, Andreea Esca a răspuns râzând că speră, adăugând ”Dacă mâine trăiesc, da”.

Toată lumea îi laudă desertul, dar din mulțimea de fani, unul are ceva de comentat: ”Ochioase, frumoase, numai bune de pozat, dar cuptorul? Cuptorul de când nu l-ai mai spălat?”

Fanii i-au sărit imediat în apărare Andreei Esca: ”Ce grijă ai și tu!!! Să știi că așa arată un cuptor care chiar e folosit, și nu ținut pe post de mobilier. De cele mai multe ori, pe măsura ce-l tot folosești, nu-l mai poți face ca nou indiferent cât freci la el”.

Vezi și Andreea Esca a avut coronavirus. „Niciodată nu te aștepți să ți se întâmple tie…”. Vedeta a izbucnit în lacrimi la TV

Citește și:

Fetița Adelinei Pestrițu a împlinit doi anișori. Imagini adorabile de la ziua lui Zeny

Adele e transformată total. Nici nu mai seamănă cu ea. Cea mai recentă imagine cu ea