După fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare, Andreea Berecleanu este extrem de entuziasmată de traseul de vacanță ales. Prezentatoarea TV este cu zâmbetul pe buze și trăiește fiecare moment la maximum.

„Devreme călători, noi deschidem cafenelele din aeroporturi. Islanda, ne-am luat bocancii și gecile groase, suntem pregătiți”, povestea Andreea Berecleanu din aeroport, înainte de îmbarcarea în avion, în timp ce mânca o salată fresh de dimineață.

Au vizitat inclusiv Muzeul Falusului!

În Islanda, vedeta Prima TV, a avut emoții pozitive la fiecare pas. Cireașa de pe tort a fost show-ul oferit de balene, în larg.

„Am rămas puțin în urmă și de această dată. Emoțiile au prioritate, dar vin și cu scrisul imediat. Câteva ore cu balenele, delfinii, pufinii și câteva soiuri de păsări care au vrut să trăiască pe lângă catamaranul care ne-a dus în larg.

Și când râdeam spunând că nu vom vedea nicio coadă de balenă, ne-au râs fix sub nasul nostru! Nu una, câteva zeci!

La început eram înnebunită să surprind măcar o fotografie, să nu ratez. Am avut ocazia unui spectacol complet, ne-am întors după câteva ore în port fericiți și am vizitat o piață de vechituri, Muzeul Falusului și Harpa”, a povestit Andreea Berecleanu, încântată de cele văzute. Într-adevăr, o vacanță cu de toate, dacă luăm în considerare și muzeul atipic pe care cuplul a ales să-l viziteze, unul cum doar în țările nordice poți găsi.

Îmbrăcați cum se cuvine pentru temperaturile din Islanda, cei doi soți s-au bucurat de fiecare moment petrecut în Islanda. Și vacanța nu s-a sfârșit!

vacanta-la-frigSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Priveliști greu de descris în cuvinte

„Doar câteva imagini din circuitul “Golden Circle”. Reykjavik-Thingvellir-Geysir-Gulfoss. Adică toate atracțiile din partea de sud a Islandei, cuprinzând Parcul Național, Lacul Laugarvatn, apoi gheizerele și cascada.

Pare doar o enumerare, doar că realitatea descriptivă în imagini ne-a tăiat respirația! Și culmea, chiar dacă suntem cu geci groase, am avut noroc de zile cu soare, ceva rar chiar și în această perioadă, a mai povestit vedeta Prima TV, mamă a doi copii deja mari, care ăși fac propriile vacanțe.

Vezi și Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu, apariție îndrăzneață într-un costum de baie minuscul! La 20 de ani devine tot mai dezinhibată! dar și Singurul lucru care o enervează pe Andreea Berecleanu la copiii ei: „E ceva ce nu pot controla”

Citește și:

Cine e soția lui Cosmin Stan: „Ești soarele și luna și steaua noastră călăuzitoare”. Pe el îl vezi zilnic la știri, dar uite ce familie frumoasă are acasă!

Anca Pandrea a renunțat în sfârșit la doliu, la 11 ani de la moartea lui Iurie Darie. Ce a determinat-o să ia această hotărâre