Bunica Andreei Berecleanu, în vârstă de 96 de ani, s-a stins din viață. Vedeta a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare, în cinstea femeii care „a lăsat o moștenire spirituală” uriașă familiei sale.

„Aceste mâini împreunate sunt esența acestei vieți și înseamnă dragoste și devotament.

I-am mulțumit bunicii mele în ultimele clipe de viață pentru tot ce mi-a dăruit de când m-am născut și pentru tot ce a lăsat că moștenire spirituală familiei noastre.

Bunica a avut echilibru, forță, curaj, corectitudine. Și dragoste necondiționată. Dumnezeu s-o primească la El!”, este mesajul postat de Andreea Berecleanu pe rețelele de socializare, alături de o serie de fotografii cu bunica sa.

În 2016, vedeta se mândrea cu bunica ei, postând o fotografie de la nunta ei.

andreea-berecleanu-si-bunica-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Si bineinteles, EA! Sunt cea mai fericita nepoata. In aceasta luna, va implini 90 de ani. E bine, lucida, se bucura de stranepoti si de momentele noastre!”, scria atunci vedeta pe social media.

În urmă cu nici trei ani, Andreea Berecleanu, mamă a doi copii mari, o făcea din nou vedetă pe bunica ei, postând o fotografie cu ea pe rețelele de socializare. Sărbătorita era atunci mama sa, care împlinea 70 de ani.

”Fiecare an e important, asa cum fiecare zi si fiecare clipa trebuie traite din plin! Momentul nasterii unui copil este o bucurie unica pentru un parinte. Astazi, bunica mea are sansa, la peste 90 de ani, de a-si serba fiica, pe mama mea, care astazi implineste 70 de veri solare ca ea”, scria ea atunci recunoscătoare.

Fotografiile cu patru generații smulgeau like după like și pe bună dreptate. Câți dintre noi au norocul de a-i mai avea pe bunici în viața lor?

Vezi și Iată de unde a moștenit Andreea Berecleanu frumusețea! Mama ei arată excelent la cei 70 de ani ai săi! La fel și bunica, de peste 90 de ani!

Citește și:

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a ajuns pe mâinile medicilor! Diagnosticul primit la numai 25 de ani

Cătălin Scărlătescu, adevărul despre despărțirea de Doina Teodoru, după America Express. El și-a făcut bagajele și a plecat