„Dacă acasă văd armonie, iubire, părinții se iubesc, automat copiii cresc  într-un spirit pozitiv. Dar dacă acasă văd scandaluri, violență fizică, limbaj neadecvat, acest lucru se va răsfrânge asupra copilului și se va purta ca atare mai târziu”,  este de părere Andreea Bănică.

Mai mult, ea a vorbit deschis și despre problemele din copilăria ei, mărturisind că și ea a fost bătută de părinții ei și chiar a fugit de acasă, și uitându-se în urmă, susține că nu consideră că un copil ar trebui bătut sau amenințat cu bătaia, chiar dacă mai face năzbâtii.

Andreea Banica in Grecia

„Mie îmi e clar că totul depinde de educația pe care o primesc copiii acasă și că atunci când te naști cel care îți este părinte trebuie să fe foarte atent cu educația ta și să îți ofere cele mai bune exemple, prin fapte. Eu, de exemplu, în familia mea, ca în orice cuplu, mai am momente tensionate cu Lucian și ne mai certăm, dar niciodată de față cu copiii, întotdeauna iețim din casă și vorbim ce avem de discutat sau ne scriem pe whatsapp. Asta e varianta cea mai bună și nu țipăm unul la altul. De violență sau limbaj neadecvat în educația copiilor nici nu se pune problema. Nu îmi e rușine să recunosc că am mâncat bătaie când eram mică. Adult fiind acum, îmi dau seama că făceam și eu năzbâtii ca orice copil, dar nu consideram că meritam să fiu bătută, cum nu cred că vreun copil pe lumea asta merită să fie tratat așa. Simplu fapt că un părinte ridică mâna la copilul lui, trezește în copil niște frustrări și semne de întrebare”, a mai scris Andreea pe blogul ei personal.

Citește și: Se iubesc de mai bine de 23 de ani, dar acum Andreea Bănică și soțul ei au vorbit despre probleme din mariaj

Andreea Bănică a plecat de acasă

Vedeta recunoaște că în copilărie a avut parte de multe scandaluri în familie și i-a fost foarte greu să crească așa.

„Când eram mică aveam parte de scandaluri, de bătăi, de fugit de acasă și nu a fost ușor să trăiesc așa. Când am împlinit 18 ani și am văzut că pot să plec și să fac ceva pe picioarele mele departe de casă, m-am bucurat, dar mi-a fost greu să știu că o las pe mama cu tatăl meu, care era bolnav și din cauza bolii devenea recalcitrant și își vărsa nervii și frustrările pe noi. În niciun caz nu pot să zic că din episoadele de violență am învățat ceva sau am devenit mai bună,  dar mi-am jurat că eu nu voi sta niciodată lângă un bărbat care va ridica mâna la mine și mai ales la copiii mei. Mi-am impus ca copiii mei să crească frumos, să nu trăiască niciodată în scandal. Și m-am ținut de promisiune, pentru că Lucian e un tată nemaipomenit, ba chiar mai permisiv decât mine”,  a dezvăluit artista

Andreea Bănică este căsătorită cu Lucian Mitrea, cel care îi este și impresar, și au împreună doi copii, o fetiță pe nume Sofia, în vârstă de 9 ani, și un băiețel, Noah, care în noiembrie va împlini 2 ani.

Andreea Bănică va fi gazda competiţiei muzicale „Provocarea starurilor” de la TVR 1

Din 27 octombrie 2018, Andreea Bănică prezintă la TVR 1 o competiţie muzicală inedită, în care vedeta e muzica românească. Provocarea starurilor va fi un concurs muzical care va dezvălui publicului viitoare staruri ale muzicii româneşti, care vor fi validate de marii interpreţi ai muzicii noastre din ultimii 40 de ani.

 

„Aşteptam de mult timp o astfel de producţie muzicală în care să mă pot implica 100%. Mă bucur mult că am fost cooptată în acest proiect şi mai ales la TVR, acolo unde visam să ajung când eram mică.

Recunosc, mi s-au mai propus formate de televiziune pe care să le prezint, însă nu m-a atras nimic mai mult ca noul proiect al TVR 1 – Provocarea starurilor! Face parte din meseria mea, eu asta fac: cânt de când aveam 4 ani şi jumătate şi mă vedeam într-un astfel de proiect muzical. Sper să ne urmăriţi sâmbătă de sâmbătă, să cântaţi alături de noi şi să trăiţi la maxim ceea ce noi vă vom transmite din platoul de televiziune: energie, veselie, poveşti cu cântec!

Haideţi să cântăm româneşte şi să descoperim noi talente de care, poate, nu aţi mai auzit! Muzică live 100%!”, a declarat Andreea Bănică.

 

Ineditul competiţiei muzicale este dat de faptul că, în fiecare ediţie, juriul se schimbă, iar concurenţi noi iau locul celor eliminaţi din echipele celor 3 mentori.

În fiecare ediţie, 6 tineri talentaţi, interpreţi de muzică românească, vor trece prin câteva probe în care îşi vor dovedi calităţile vocale. Ei vor fi jurizaţi de mari interpreţi români care au lansat piese nemuritoare în ultimii 40 de ani.

Citește și: