Într-o postare pe blogul său, vedeta în vârstă de 40 de ani a scris negru pe alb că până acum a făcut 4 operații, dar niciuna de înfrumusețare. Concret, a suferit ”două cezariene, apendicită și una la degetul mic de la mână”.

”Nu am nicio operație estetică”, spune vedeta. Din moment ce cântăreața a ținut morțiș și să explice ce înseamnă operație estetică, respectiv ”o procedură care presupune reconstrucția sau modificarea aspectului sau formei unei părți a corpului”, cu siguranță în această categorie nu ar intra și botoxul și tot felul de seruri sau soluții, eventual de mărire a volumului buzelor. În cele mai recente fotografii postate pe Instagram, mărirea buzelor era vizibilă.

 

View this post on Instagram

 

Sunt gata! Ne vedem? ♥️

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica) on

Fără a face vreo referire la acest gen de intervenții, care, într-adevăr, nu sunt operații estetice, dar modifică înfățișarea, artista continuă: ”Eu am fost mereu o persoană sinceră, prea sinceră, poate. Dacă aș face ceva, aș povesti fătă nicio problemă, aș împărtăși experiența. Sunt foarte asumată și încerc pe cât posibil să rămân o pesoană deschisă, care nu are lucruri de ascuns, așa cum af fost și până acum!

Da, fac tratamente, am grijă de mine să arăt bine. Este normal pentru orice femeie să își dorească asta, iar pentru mine e cu atât mai important cu cât sunt mereu în fața publicului și trebuie să transmit o stare de bine. Ca să transmiți energie trebuie să fii tu în primul rând ok cu tine și imaginea ta, să te simți bine în pielea ta”.

Foto: Instagram

Citește și: