În miez de iarnă, chiar dacă blândă, cântăreața Andreea Bănică a ales să se relaxeze la plajă, tocmai în Maldive.

A lăsat copiii acasă și a plecat în concediu în doi, împreună cu soțul ei, Lucian Mitrea. Iar judecând după fotografiile cu care vedeta și-a răsfățat fanii pe rețelele de socializare, vacanța e, în realitate, o nouă lună de miere.

Andreea Banica isi petrece vacanta in MaldiveSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Andreea și Lucian sunt fotografiați în ipostaze tandre în jacuzzi, la restaurantul subacvatic, în caiac. E clar că în acest cuplu pasiunea e la ea acasă chiar și după 25 de ani de relație, din care 12 de mariaj.

Cei doi sunt părinții a doi copii: o fată care curând va deveni adolescentă și un băiețel care deja merge la grădiniță. Însă, întâi de toate, sunt iubiți și soți, așa că își fac timp pentru a se bucura, din când în când, de clipe petrecute doar în doi, așa după cum declara și Antonia că face cu soțul ei, Alex, plecând în concediu doar cu el, măcar o dată pe an.

Revenind la Andreea Bănică, în vârstă de 41 de ani, văzând fotografiile sale de pe Instagram, chiar nu ai ce să-i reproșezi. Arată excelent nu doar pentru o femeie de vârsta ei, 41 de ani, sau pentru o mamă. Pur și simplu are o siluetă perfectă și nu se sfiește să facă plajă inclusiv fără sutien.

Citește și: